Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαθήματα στον πάγο για την Όλγα Κεφαλογιάννη – Τί δηλώνει ο δάσκαλός της

 

«Με εντυπωσίασε η  επιμονή της» δηλώνει στο Secret  ο δάσκαλός της Γιάννης Αγγελής

Στην Αράχοβα βρέθηκε αυτές τις μέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη με την αδερφή της Χριστίνα  και τα τέσσερα ανίψια της! Η ίδια έχει μοναδική σχέση μαζί τους και χάρη σε αυτά έχει νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα όπως δηλώνει.

 

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Η πρώην Υπουργός Τουρισμού  από την πρώτη κιόλας μετά θέλησε να επισκεφτεί το παγοδρόμιο για το οποίο ξετρελαίνονται τα ανιψιού της! Με το που έκανε την εμφάνισή της εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την απλότητά της. Αμέσως έβγαλε εισιτήρια για τα ανιψάκια της και  μπήκε και η ίδια στον πάγο για να κάνει τα πρώτα μαθήματα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας,  είχε κάνει απόπειρα να μάθει πατινάζ και στο παρελθόν αλλά  είχε διακόψει λόγω υποχρεώσεων. Αυτή τη φορά όμως είχε μεγάλη θέληση!

Έτσι αφού ξεκίνησε  την πρώτη μέρα, έκλεισε μάθημα και την επόμενη με τον δάσκαλο Γιάννη Αγγελή. Φόρεσε τις φόρμες της, χαιρέτησε ευγενικά τον κόσμο που την αναγνώρισε και μπήκε στο παγοδρόμιο. Εκεί σαν καλή μαθήτρια άκουγε τις οδηγίες του δασκάλου της και προσπαθούσε να κάνει ότι της έλεγε. Τα λεπτά κυλούσαν και η Όλγα Κεφαλογιάννη έδειχνε να το απολαμβάνει όλο και πιο πολύ. Αυτό μας είπε και Γιάννης Αγγελής μιλώντας στο Secret: «Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια στο παγοδρόμιο και πρώτη φορά τη βλέπω να κάνει μάθημα. Με ξάφνιασε ευχάριστα με την απλότητα   και την ευγένεια της! Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν η επιμονή της!               Ήθελε να τα καταφέρει και άκουγε με πολύ προσοχή  ότι της έλεγα και προσπαθούσε πολύ χωρίς να φέρνει αντίρρηση. Να φανταστείτε πως έκανε φρένο και πορεία με την πρώτη φορά που είναι κάτι αρκετά δύσκολο».  Εντύπωση όμως  του έκανε και η απλότητά της, κάτι που ο ίδιος σχολίασε πολύ θετικά: «Όταν βλέπεις ένα πρόσωπο τόσο προβεβλημένο περιμένεις να δεις τα πάντα… Φυσικά κάποιοι την αναγνώρισαν και εκείνη ήταν ιδιαίτερα πρόσχαρη!» εξηγεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!