Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι θα δούμε στο «Ανάδειξε το» σήμερα Τρίτη

Απόψε, βράδυ  η εκπομπή «Ανάδειξέ το» εμπλουτίζει το περιεχόμενο  με ακόμη περισσότερες συνεντεύξεις με μοναδικούς καλλιτέχνες της λογοτεχνίας αλλά και ανθρώπους από τον χώρο της υγείας.  Απόψε και κάθε Τρίτη  στις 21.00, στο SBC!

 

Η εκπομπή ξεκινά με την Ευδοξία Φασούλα, δικηγόρο και  δικαστική γραφολόγο η οποία μιλάει για τις πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα του κλάδου της Δικαστικής Γραφολογίας. Στη συνέχεια η Ματίνα Βλάχου, χειρούργος ανδρολόγος, ουρολόγος εξηγεί τα πάντα για την καλοήθη υπερτροφία του προστάτη και την μέθοδο TURis

ANNA-22-1

Τη σκυτάλη παίρνει η Φλώρα Μυρσαλιώτου, εργασιακή ψυχολόγος η οποία αναφέρεται στον ρόλο του εργασιακού ψυχολόγου, εξηγεί τι σημαίνει εργασιακό στρες και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης. Η Ελένη Κατσαντώνη, εικαστικός, ποιήτρια, Πρ.Πανελλήνιας εταιρείας  Λόγου και Τέχνης, παρουσιάζει το έργο της και μας μιλάει για την προσφορά της στις κακοποιημένες γυναίκες μέσω της τέχνης. Τέλος η Έφη Σακελλαρίου του Infokids.gr μιλάει για την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και το πρόγραμμα  synpass.

Κάθε  Τρίτη  «Ανάδειξε το» στις 21:00 στο SBC με την Άννα Νικολαίδη και την  Ρούλα Σκουρογιάννη .

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!