Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την επίσκεψη Σαμαρά-Κωστέτσου στην Ειδομένη! (VIDEO)

Η επίσκεψη του σχεδιαστή και του κομμωτή στους πρόσφυγες της Ειδομένης προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς μοίρασαν τρόφιμα και νερό στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όσο η κάμερα τους κατέγραφε.

Ο κομμωτής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο του Πρωινό δήλωσε:«Όλα τα πράγματα έχουν δύο πλευρές. Θέλαμε να δούμε τους ανθρώπους αυτούς από κοντά να τους δώσουμε τρόφιμα και νερά. Πήγαμε εκεί πέρα για να βοηθήσουμε».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:«Μπράβο στους ανθρώπους που επισκέφθηκαν τους πρόσφυγες στην Ειδομένη. Εμένα δε με πειράζει καθόλου. Θέλω να πω ότι είναι πολύ ρατσιστικό να λέμε ότι επιτρέπεται να επισκέπτονται τους πρόσφυγες η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Σάκης Ρουβάς, η Angelina Jolie και ο πάπας Φραγκίσκος και απαγορεύεται ένας celebrity ή ένας ανθυποcelebrity… Αυτό που αισθάνεται πρέπει να το εκδηλώνει. Το πρόβλημα μου είναι που το έκαναν show, παίρνοντας τις κάμερες και βγάζοντας φωτογραφίες. Δε με ενόχλησε που έβγαλαν selfie, με ενόχλησε που το έκαναν τηλεοπτικό θέαμα και το προέβαλαν!»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!