Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρα για το Ραντεβού! Δείτε τι συνέβη στην πρώτη εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή(VIDEO)

seferlis-telos-apo-to-prwino-giati-xalase-i-sunergasia.w_hr

Ο Μάρκος Σεφερλής επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο αγαπημένος  ηθοποιός ξεκίνησε, το Σάββατο(26/03), τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο Star με την εκπομπή «Ραντεβού».

Κεφάτος και γεμάτος όρεξη καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και έδειξε πως τα απογεύματα του σαββατοκύριακου μας θα είναι ενδιαφέρονται και διαφορετικά.

«Καλώς ήρθατε στο “Ραντεβού”. Πάρα πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό το “Ραντεβού”. Είναι το show που δίνει την ευκαιρία σε ωραίους άντρες να γνωρίζουν ωραίες γυναίκες. Με δύο λέξεις, μυστήρια πλάσματα. Για να περάσουν μαζί μία, δύο, τρεις, τέσσερις ημέρες και γιατί όχι και μια ολόκληρη ζωή. Μπορεί, όμως, να φύγουν και σόλο, όπως ήρθαν, δεν φταίμε εμείς σε αυτό. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να βοηθήσουμε να γίνει το κονέ που λέγανε παλιά, να γίνει το φορμάτ που λένε σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά, θα γελάσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα χορέψουμε, θα τραγουδήσουμε μέχρι τελικά να φύγει ο τοίχος και να δούμε στα μάτια των παικτών που θα έχουν απομείνει τον έρωτα ή τον… τρόμο», ανέφερε στην έναρξη του show ο Μάρκος Σεφερλής

Δείτε την έναρξη του show

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!