Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Δίδυμα φεγγάρια»: Η Αγάπη μαθαίνει κάτι που την συγκονίζει και η Ελισάβετ γεννάει

Απίστευτες εξελίξεις στη σειρά

Η Ελισάβετ δείχνει αποφασισμένη, ώστε να αποκαλύψει στον Μπρούνο όλη την αλήθεια σχετικά με την Αγάπη ότι είναι δίδυμες αδερφές παρά το γεγονός ότι η μητέρα της έχει πολύ μεγάλες ενστάσεις. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα μαζί με τον Στέργιο θα είναι για φαγητό στον Παύλο και εκεί θα του ζητήσουν να τους βοηθήσει οικονομικά στην καινούργια επιχείρηση που θα ανοίξει η Κατερίνα. Ο Παύλος φαίνεται να δέχεται! Έτσι λοιπόν όταν οι δύο εραστές θα αποχωρήσουν από το φαγητό με τον Παύλο θα τους δει την ίδια στιγμή και η Αρετή να φιλιούνται στο δρόμο. Ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι αν δεν πάει να κάνει έκτρωση εκείνος θα φύγει για την Αμερική! Η Μαρουσώ δείχνει να είναι χαρούμενη όταν θα καταλάβει ότι το παιδί της μαζί με την Αγάπη είναι μαζί. Η Ελισάβετ θα πάει και θα πει στην Λίτσα να πάει και να πείσει τον Δημήτρη να δεχτεί το παιδί και η Λίτσα πέφτει λαβωμένη στην αγκαλιά της. Την ίδια ώρα η Αμαλία φαίνεται να θυμάται την Αλίκη που την είδε σε κάποιες φωτογραφίες αμέσως το κινητό του Παύλου! Η Εύα θα πάει να κάνει ένα ρεπορτάζ στην Πάρο, όπου και εκεί θα πάει για φαγητό στην ταβέρνα τους Μαρουσώς, όπου και θα μάθει ότι η Βενετία Λοίζου βρίσκεται στο νησί της Πάρου.

Η Αμαλία γνωρίζεται με την Αλίκη και απαιτεί άμεσα να μάθει τι πραγματικά κρύβεται εδώ και τόσα χρόνια. Η Μαρουσώ θα μιλήσει παρέα με την Εύα και θα την φέρει σε επαφή μέσω του Φίλιππου με την Βενετία Λοίζου. Η Ελισάβετ μαζί με την Λίτσα θα συμμαχήσουν και σκοπό θα έχουν να καταφέρουν να αλλάξουν γνώμη στον Δημήτρη, ώστε να μην σηκωθεί να φύγει για την Αμερική. Η Αρετή τολμά και πηγαίνει και δίνει τον Στέργιο και την ερωμένη του στον Παύλο και ο Παύλος θα δράσει άμεσα και θα τον τιμωρήσει. Την ίδια ώρα ο Μπρούνο δείχνει αποφασισμένος να κάνει λίγο πίσω στην υπόθεση της Σίλα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και θα δούμε τι θα συμβεί έξι μήνες αργότερα και η ζωή των ηρώων περνάει με τον Φίλιππο να ταξιδεύει στο Λονδίνο και εκεί θα μάθει όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με την Αγάπη. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι η Ελισάβετ πηγαίνει εσπευσμένα στην κλινική, αφού της έσπασαν τα νερά.

Η Αγάπη δείχνει να είναι ξαφνιασμένη όταν ο Φίλιππος της ανακοινώνει ότι η Βενετία Λοίζου δεν είναι στο Λονδίνο και η διεύθυνση που είχε δώσει δεν ήταν πραγματική αλλά ψεύτικη. Η Κατερίνα θα βρεθεί με την Αμαλία και της λέει ότι δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα με τον Στέργιο και ότι αυτό που έχει πάθει είναι μία μεγάλη αδικία για εκείνη. Η Αμαλία δείχνει να την πιστεύει σε όλα αυτά που της λέει και δέχεται να πάει και να μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνην και τον Παύλο, ώστε να καταφέρει να δικαιωθεί. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ θα γεννήσει ένα πολύ όμορφο μωρό. Στην κλινική θα πάει και η Λίτσα, ύστερα από τα πολλά τηλεφωνήματα που έκανε ο Δημήτρης από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται, ώστε να μάθει τι φύλο έχει το παιδί. Ο Μπρούνο είναι πολύ ευαίσθητος και πολύ συγκινημένος με το μωρό που γέννησε η Ελισάβετ και θα της ζητήσει να το βαφτίσει με το όνομα του. Ο Φίλιππος λέει στην Αγάπη να την παντρευτεί και της βάζει σαν όρο να πάει στην Αστυνομία και να βγάλει ταυτότητα!

Η Ελισάβετ έχει μια πολύ απρόβλεπτη αντίδραση σε αυτό που της ζήτησε ο Μπρούνο με το όνομα του παιδιού. Ταυτόχρονα η Αγάπη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά τις κινήσεις που κάνει, αλλά και τον έρωτα που νιώθει για τον Φίλιππο. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος θα ακούσει την εξομολόγηση της Μυρσίνης στην μητέρα του και θα αλλάξει την στάση του. Την ίδια ώρα η Κατερίνα είναι συντετριμμένη μιας και πιάνει στα πράσα τον Στέργιο να βρίσκεται στο κρεβάτι με κάποια άλλη γυναίκα. Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να αναχωρήσει για την Αμερική, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς που θα πάει. Ο Φίλιππος παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και να πάρει από τον Στέργιο όλα τα λεφτά του πίσω. Η Μαρουσώ θα παροτρύνει την Αγάπη να πάει στην Αστυνομία για να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι. Η Αμαλία θα συναντηθεί μαζί με την Ελισάβετ μέσα στην κλινική και η Αμαλία θα νομίσει ότι η Ελισάβετ είναι η Αγάπη!

Τελικά η Αμαλία δεν μπορεί να πάρει καμία απάντηση για το ποια είναι η Ελισάβετ και τι σχέση που έχει η Αλίκη με τον Παύλο. Η Αγάπη πηγαίνει για την Αστυνομία και θα πει ψέματα στην Μαρουσώ ότι πήγε, αλλά η Μαρουσώ θα το ανακαλύψει και θα την αντιμετωπίσει με πολύ αυστηρό τρόπο. Στο γραφείο του Στέργιου μπαίνει ο Φίλιππος και απειλεί τους πάντες για να πάρει πίσω τα χρήματά του.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!