Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όταν η Νία Βαρντάλος μαγείρεψε με τον Άκη Πετρετζίκη (VIDEO)

Πριν από λίγες μέρες ο Άκης Πετρετζίκης συναντήθηκε με τη Νία Βαρντάλος ώστε να μαγειρέψουν μαζί. Μπορεί να συναντήθηκαν για πρώτη φορά αλλά το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο γνωστός σεφ έγραψε στο “Ημερολόγιο” στο site του Akispetretzikis.com:
“Πριν από μερικές μέρες είχα μια έκπληξη. Με κάλεσαν στο Λονδίνο για να μαγειρέψω στο στούντιο του Food Tube του Jamie Oliver μαζί με την Νία Βαρντάλος για την προώθηση της νέας της Ταινίας με τίτλο “Γάμος αλλά Ελληνικά 2″.Φυσικά και δέχτηκα με μεγάλη χαρά αν και ήταν δύσκολο να οργανώσω το πρόγραμμά μου από την αρχή! Άξιζε όμως τόσο πολύ! Κατ’ αρχήν θα ταξίδευα σε μια πόλη που αγαπώ πάρα πολύ και την ξέρω πολύ καλά! Είχα αρκετό καιρό να πάω και την είχα επιθυμήσει.Επίσης θα είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο στούντιο του Jamie, ένα χώρο τόσο ζωντανό με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους στον οποίο γίνονται πράγματα και θαύματα. Πολύ μαγειρική, φωτογραφία, γυρίσματα και λοιπά! Θα προσπαθήσω να πάρω την άδεια ώστε να σας τον παρουσιάσω κάποια στιγμή στο μέλλον.Και βέβαια θα είχα τη χαρά να μιλήσω με μια πραγματική σταρ και μια Ελληνίδα που κάνει γνωστή τη χώρα της στα πέρατα του κόσμου… Πραγματικά το περίμενα πως και πως! Αναρωτιόμουν πως είναι από κοντά, αν έχει τόσο χιούμορ όσο φαίνεται στις συνεντεύξεις της.Ξεκινήσαμε λοιπόν με 3 άτομα από την ομάδα μου και πολλά προϊόντα από την Ελλάδα και φύγαμε για το αεροδρόμιο!

 

Ταξίδι όμορφο και για πρώτη φορά είδα από πάνω τον Ισθμό της Κορίνθου… Εντυπωσιακός!! Φτάνοντας στο Λονδίνο πήγαμε στο ξενοδοχείο και μετά από ένα γρήγορο φαγητό πέσαμε για ύπνο γιατί την επόμενη μέρα είχαμε ξύπνημα από τις 6 το πρωί !Η επόμενη μέρα ξεκίνησε στις 9 στα γραφεία της Universal με μια προβολή της ταινίας! Να πω ότι μας άρεσε πάρα πολύ, περισσότερο ακόμα και από την πρώτη! Βέβαια δεν είχε κάποια ατάκα που να μας μείνει τόσο όπως το “Κεκι είναι μωρή Τούλα” αλλά και πάλι ήταν τρομερά αστεία!!! Να πάτε να την δείτε οπωσδήποτε!!! Μετά από εκεί βρεθήκαμε στα γραφεία του Jamie και μετά στο εστιατόριό του, το Fifteen, όπου είχαμε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις για επόμενα πρότζεκτ τα οποία θα σας έχω περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα! Μετά ήρθε η ώρα να πάμε στο στούντιο και να ξεκινήσουμε μαγείρεμα!Τελευταίες δοκιμές στη συνταγή, μερικά back up για να είμαστε σίγουροι ότι θα είχαμε αρκετά και σε λίγο ήρθε και η Νία !Α! το όνομά της βγαίνει από το Αντωνία-Ευγενία! 🙂 Αν θέλατε να το ξέρατε! Από κοντά είναι υπέροχη! Είχα αρκετό άγχος για το πως θα τα πηγαίναμε μιας και θα είχαμε ελάχιστο χρόνο πριν το γύρισμα για να γνωριστούμε. Ευτυχώς το χιούμορ και η καλοσύνη της ήταν τρομερή και δέσαμε αμέσως… Τα αστεία και οι ατάκες έπεφταν βροχή και νομίζω ότι τα “παραλειπόμενα” του βίντεο θα είναι περισσότερα από το βίντεο αυτό κάθε αυτό :-)Η συνταγή ήταν πάρα πολύ απλή, αλλά πάρα πολύ νόστιμη και δοκίμασαν όλοι στο στούντιο! Άλλωστε το έχω αυτό το να δίνω στον κόσμο να δοκιμάζει τα φαγητά μου! Δεν είναι περίεργο που ο τίτλος του βιβλίου μου είναι “Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις” :-)Τελειώνοντας από εκεί έχω να το λέω ότι πια έχω μια ακόμα “ξαδέρφη” 🙂 Ελπίζω πραγματικά να μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά με την Νία και να μαγειρέψουμε στην ίδια κουζίνα για τους φίλους και την οικογένειά της! Μου είπε ότι θα με καλέσει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες! Φαντάζεστε;!!!!!”
Αυτά λοιπόν έγραψε μεταξύ άλλων ο Άκης Πετρετζίκης για τη συνάντησή του με τη Νία Βαρντάλος ενώ ανέβασε κι ένα βίντεο με backstage υλικό από το γύρισμα.

Όπως είδατε λοιπόν φαίνεται ότι στην κουζίνα “μαγειρεύτηκε” μία πολύ ωραία σχέση ανάμεσα στη διάσημη σταρ και τον γνωστό σεφ, ενώ τις επόμενες μέρες πρόκειται να βγει στον αέρα και το βίντεο της μαγειρικής συνεργασίας τους που έχει… άρωμα Ελλάδας!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!