Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα βρήκαν on-air Καινούργιου και Βερύκιος (VIDEO)

Την δυσαρέσκεια της για την σκληρή κριτική που δέχθηκε από τον Δήμο Βερύκιο, εξέφρασε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Λόγω Τivis», Κατερίνα Καινούργιου. Αρχικά, η Κατερίνα σχολίασε για τη φωτογράφιση του Δήμου Βερύκιου στο Down Town: «Βγάζει καπνούς από τ’ αφτιά! Δήμο μου κάτι έχεις πάθει σήμερα». Στη συνέχεια, δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι η επιτυχία του οφείλεται στην ειλικρίνειά του και ο κόσμος δεν θέλει κάτι δήθεν, θέλει κάποιον που λέει την αλήθεια. Εμένα με στεναχώρησε σήμερα το πρωί, θέλω να σου πω. Στενοχωρήθηκα λίγο αν και ακούω τι μου λέει γιατί είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ εδώ στον Alpha, του έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία. Γενικότερα, είναι και προσωπικός μου φίλος, οπότε πιστεύω πως ότι και αν λέει το λέει για το καλό μου και θα τον ακούσω, όπως τον ακούω πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι μας βλέπει τώρα γι’ αυτό τα λέω».

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, -κι αφού η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει δημόσια τη στενοχώρια της για τα λεγόμενα του Δήμου Βερύκιου, ο δημοσιογράφος έκανε «έφοδο» στο πλατό της εκπομπής.

«Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Κι εγώ είμαι στρατιώτης του σταθμού και δεν θέλω να κάνω κάτι που να δείχνει ότι κάνω κακό στη δουλειά μου. Κάποιες φορές δεν επιδιώκεις κάποια πράγματα» ανέφερε η παρουσιάστρια με τον Δήμο Βερύκιο να απαντά: «Είσαι ένα καλό και μορφωμένο κορίτσι… Γιατί εσύ –και όλοι μας δεν περιφρουρούμε την προσωπική μας ζωή και δεν την προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού;».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!