Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γρηγόρης Βαλτινός: «Υπάρχω ακόμα…»

valtinos-grigoris-new

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για την απόφαση του να επιστρέψει στην τηλεόραση με τη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια», αλλά και γιατί έχει ανάγκη να βρίσκεται πάντα στο σανίδι του θεάτρου.

«Τελευταία είχα παίξει στον “Έρωτα”, πριν από περίπου 8 χρόνια. Ε, είπα τώρα να επιστρέψω, ελπίζοντας βέβαια πως έπειτα από 35 χρόνια στον χώρο το κοινό δεν με έχει σιχαθεί… Οπότε μια “υπενθύμιση” πως υπάρχω ακόμα δεν βλάπτει νομίζω».

Όσο για το γεγονός ότι δεν αφήνει ποτέ το θέατρο είπε στο Τηλέραμα: «Ναι, αλλά, κακά τα ψέματα, ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση τροφοδοτεί αμεσότερα και πιο μαζικά και το θέατρο. Ας μην κοροϊδευόμαστε, αν και σε κρίση, λόγω των καταστάσεων, η τηλεόραση εξακολουθεί να είναι πανίσχυρο μέσο και όποιος αμφισβητεί τη δύναμη της είτε δεν ξέρει τι του γίνεται είτε αγαπά τις αυταπάτες. Δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα “λαμόγια” της ανθρωπότητας, οι πολιτικοί διεθνώς, που μας έχουν φέρει εδώ που μας έχουν φέρει. Κάνω λίγο… Κώστα Πρέκα τώρα, αλλά δεν πειράζει».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!