Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ταμάμ: Μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω – κάτω

Οι ήρωες της σειράς «Ταμάμ» έρχονται αντιμέτωποι με νέες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, η Μπαχάρ, παρόλο που έχει χωρίσει από τον Αλί, ανακαλύπτει ξαφνικά πως είναι έγκυος Το απρόσμενο αυτό γεγονός την ξαφνιάζει και αμέσως ενημερώνει τη Μυρτώ και τον Μετίν. Οι δυο τους προσπαθούν να την πείσουν να ενημερώσει στον Αλί, ωστόσο εκείνη αρνείται. Στο μεταξύ, ο τελευταίος συνεχίζει να μένει στο σπίτι της οικογένειας. Και ενώ το ζευγάρι σκέφτεται να βρει έναν τρόπο ώστε να του ανακοινώσει πως σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας στο τέλος δεν τα καταφέρνει.

Από την άλλη, η διευθύντρια του περιοδικού δίνει το «πράσινο φως» στην’ Έλλη και στην Κατερίνα να κάνουν το ρεπορτάζ για τους ηλικιωμένους που έχουν κατοικίδια. Τότε η’ Ελλη έχει μία ιδέα: Ζητά από τον παππού της να πείσει τη νέα του αγαπημένη, που γνώρισε στο ΚΑΠΗ, και η οποία έχει ένα ινδικό χοιρίδιο, να την επισκεφθούν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Η γυναίκα δεν χαλάει χατίρι στον σύντροφο της. Όταν όμως τα δύο κορίτσια φθάνουν στο σπίτι, η ‘Ελλη, δίχως να έχει αντιληφθεί πως το κατοικίδιο βρίσκεται στον καναπέ, κάθεται πάνω του, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει. Σοκαρισμένες οι κοπέλες φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι.

Λίγες ώρες αργότερα ο παππούς Ερμής ευχαριστεί την εγγονή του για την πράξη της, μιας και είχε αλλεργία στο τρίχωμα του ζώου και δεν μπορούσε να συνυπάρχει μαζί του στον ίδιο χώρο. Έτσι, αμέσως μετά μαζεύει τα πράγματα του και μετακομίζει μόνιμα στο σπίτι της καλής του. Στο μεταξύ, ο Στέφανος αναγκάζεται να φύγει από την Αθήνα και να επιστρέψει στο πατρικό του στην επαρχία, καθώς η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη. Έτσι, ο άντρας ζητά από την Ντίνα να τον ακολουθήσει και να κάνουν εκεί ένα νέο ξεκίνημα. Η πρόταση αιφνιδιάζει τη γυναίκα, η οποία, από τη μία, συγκινείται, αλλά, από την άλλα, δεν θέλει να φύγει μακριά από την οικογένεια της. Τέλος, μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει την ‘Ελλη.

Ο Τζεμ, παρότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να πείσει τόσο την ίδια όσο και τον εαυτό του πως την έχει ξεπεράσει, ξαφνικά αλλάζει γνώμη. Έτσι, τη συναντά και για πρώτη φορά της εξομολογείται πόσο πολύ τη θέλει. Οι δυο νέοι ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί και αποφασίζουν να σβήσουν για πάντα το παρελθόν και να κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους.

Πηγή: Μy tv

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!