Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παπαδημητρίου: «Θέλω να συνεχίσω το πρωινό αλλά…»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δηλώνει ευχαριστημένη με την αποδοχή της εκπομπής της από το κοινό και θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια της και τη νέα χρονιά.

Ας δούμε τι είπε στην συνέντευξη της στο περιοδικό Hello:

-Πώς σου φαίνεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν;

«Πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί πέρα από τα «Καλημερούδια», που με αφορούν άμεσα, η τηλεόραση φέτος έχει πολλές αλλαγές και σκαμπανεβάσματα, ειδικά στην τηλεθέαση. Σε ό,τι αφορά στα “Καλημερούδια” είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί σιγά-σιγά η εκπομπή εισπράττει την αποδοχή του κόσμου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε πιάσει το στόχο μας. Αν μη τι άλλο, είναι θετικό ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, γιατί η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα, με νούμερα σε καμία περίπτωση αντάξια της προσπάθειας μας».

-Που οφείλεται κατά τη γνώμη σού η άνοδος της εκπομπής;

Καταρχήν, έχουμε δέσει περισσότερο ως πάρκα. Μια εκπομπή θέλει χρόνο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Επίσης, συνεχίζουμε να πειραματιζόμαστε με τη θεματολογία, να μην επικεντρωνόμαστε σε θέματα, αλλά ν’ αγγίζουμε και την επικαιρότητα, που μας αφορά όλους. Θεωρώ ότι, αν όλα πάνε καλά και συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου, θα έχουμε περισσότερα να δώσουμε».

Δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσετε;

«Εξ αρχής η πρόθεση μου ήταν να συνεχίσω το πρωινό του Mega και την επόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση, ξέρω όμως ότι και το κανάλι θέλει να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ελπίζω για το καλύτερο».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!