Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτός είναι ο λόγος που είπε όχι στο Your Face sounds familiar!

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν από τις πρώτες celebrities που είχε προταθεί για την κριτική επιτροπή του Your face Sounds Familiar. Η ίδια όμως είπε όχι και τώρα αποκαλύπτει στο περιοδικό People και τον λόγο της απόφασής της.

«Μου είχε γίνει πρόταση να είμαι στην κριτική επιτροπή, αλλά θεώρησα πως σε αυτή τη φάση έπρεπε να κάνω focus στη μουσική. Ήμουν Σουηδία πάρα πολύ καιρό, επέστρεψα στην Ελλάδα, έκανα ένα μιούζικαλ που ήταν μια πολύ ωραία δοκιμασία, έμαθα πολλά, τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο φυσικό μου περιβάλλον».

Όσο για το άλλο σόου, αυτή τη φορά στη Σουηδία το οποίο ξεκινά το Σεπτέμβριο και στο οποίο είπε ναι, η ίδια συνεχίζει εξηγώντας: «Ναι, αλλά αυτό δεν είναι τηλεοπτικό σόου, είναι ένα σόου σε νυχτερινό κέντρο. Ο κόσμος βγαίνει για ένα ωραίο δείπνο με τρία πιάτα σε ένα ωραίο μέρος για να ακούσει ζωντανή μουσική. Το πρόγραμμα, φυσικά, ξεκινά πολύ νωρίτερα από τα δικά μας μπουζούκια, στις 10.00 το βράδυ», λέει για το My Way όπου θα εμφανίζεται μαζί με δύο διάσημους Σουηδούς performers, τον Claes Malmberg και τον Jan Malmsjö, με συνοδεία οχταμελούς μπάντας.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!