Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αννίτα Πάνια: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Annita.gr!

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου στην εκπομπή AΝΝΙΤΑgr ένας άνθρωπος που περιγράφει τα 13 δύσκολα χρόνια που έζησε στη φυλακή, γιατί η αδρεναλίνη τον ωθούσε σε ληστείες τραπεζών και είχε εθιστεί στον πολυτελή βίο, που του εξασφάλιζε η παρανομία.

Η ζωή του θύμιζε κινηματογραφική ταινία. Σήμερα έχει γυρίσει την πλάτη του στο αμαρτωλό παρελθόν και ζει μία ήρεμη ζωή με την οικογένειά του. Ακόμη, συγκλονίζει η μαρτυρία μιας μητέρας για την κόρη της, που κατηγορεί τον πατριό της, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Συγκλονιστικές μαρτυρίες αυτό το Σάββατο στην εκπομπή ΑNNITAgr με την Αννίτα Πάνια.

 Την Κυριακή, 20 Μαρτίου στην εκπομπή AΝΝΙΤΑgr ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Μοναχός εξομολογείται όλες τις λεπτομέρειες της πολυτάραχης ζωής του. Μεσουράνησε για μία 20ετία περίπου στο καλλιτεχνικό στερέωμα κερδίζοντας αστρονομικά ποσά, αλλά δεν κατάφερε να αποταμιεύσει χρήματα. Παραδέχεται ότι οι γάμοι του δε στέριωσαν, γιατί η άπιστη φύση του και η λατρεία του για το ωραίο φύλο τον οδηγούσαν σε εφήμερες παράλληλες σχέσεις. Ακόμη, μία νεαρή γυναίκα, που μέχρι τα 22 της χρόνια δεν είχε καμία ερωτική εμπειρία, αποκαλύπτει πώς άλλαξε η ψυχολογία της χάνοντας τα κιλά που πήρε. Σήμερα, γεμάτη αυτοπεποίθηση, δε διστάζει να κατακτήσει τον άντρα που την ενδιαφέρει κάνοντας το πρώτο βήμα. Συνταρακτικές ιστορίες ζωής αυτήν την Κυριακή στην εκπομπή ΑNNITAgr με την Αννίτα Πάνια.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!