Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Πρωινό»: Τα σχόλια για την σχέση Γερμανού-Βρεττού

ilias-vrettos-natalia-germanou-500

Η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν είχε σχέση ποτέ με τον Ηλία Βρεττό, όπως έκανε και στην τελευταία συνέντευξη της στο Down Town,  η ομάδα του Πρωινού όμως φάνηκε να έχει τις ενστάσεις της.

«Επειδή θέλω να είμαστε δίκαιοι και όταν οι δύο ρωτήθηκαν, δεν απαντούσαν. Οι άνθρωποι που ήμασταν στο χώρο, γνωρίζαμε πως κάτι υπήρχε. Τώρα τι έκαναν στο κρεβάτι τους, όμως κάτι ξέραμε ότι υπάρχει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρία Ηλιάκη από την μεριά της είπε: «Η αλήθεια είναι ότι κρύφτηκαν καλά τότε». Και η Σάσα Σταμάτη δήλωσε: : «Εγώ ξέρω ότι τα είχαν, έμενε και σπίτι της πολλές φορές, είχαν πάει και στην Εύβοια…».

Ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την Ναταλία Γερμανού , ήταν ο λιγότερο αποκαλυπτικός: «Ποτέ δεν έχει μιλήσει για αυτό. Είχαν και συνεργασία, του είχε γράψει πολλά τραγούδια η Ναταλία, οπότε σαφώς είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά. Αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχουν μιλήσει δημόσια για αυτό, οπότε είναι προφανώς κάτι που για κάποιο λόγο και οι δύο θέλουν να το έχουν μακριά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!