Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

World Party… made in Mexico

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 22:00, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω το Βιετνάμ, και κατευθύνονται για το πολύχρωμο Μεξικό, τη χώρα όπου η έρημος συναντά τη θάλασσα!

Η ομάδα του «World Party» προσγειώνεται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, τη Γκουανταλαχάρα. Ο Σάκης και ο Γιώργος περιμένουν με ανυπομονησία να ξανασυναντήσουν έναν παλιό τους γνώριμο, τον Χαβιέ, και τον υποδέχονται όπως του αξίζει, τρομάζοντάς τον!

Έπειτα, έχουν μία καταπληκτική ιδέα, να εξερευνήσουν τα μουσικά μονοπάτια του Μεξικό! Έτσι, πηγαίνουν στην πλατεία των Μαριάτσι και ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, περιφέρονται στο πλήθος ψάχνοντας για κάποιον που ενδιαφέρεται να κάνει καντάδα στην αγαπημένη του. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον… απογοητευτικό!

Στη συνέχεια, ο Σάκης και ο Γιώργος κατευθύνονται προς την Αρένα, εκεί όπου μαθαίνουν όλα τα μυστικά των καμπαλέρος! Κάνουν μία γρήγορη στάση σε τακερία και διαγωνίζονται στο ποιος μπορεί να φάει το πιο καυτερό τάκος.

Τέλος, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο και κατευθύνονται σε μία από τις πιο παραδοσιακές επαρχίες του Μεξικό, την πόλη της Τεκίλα, εκεί όπου παράγεται το ομώνυμο ποτό!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!