Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Γερασιμίδου: «Από τους δημοσιογράφους ξεκίνησε το θέμα ότι δεν είμαστε φίλοι με τον Λάκη»

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «Με το καλημέρα», που παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός απάντησε αν θα επέλεγε να ήταν στην κριτική επιτροπή ενός σόου όπως το Your Face Sounds Familiar, τι λέει για την παρεξήγηση με τον Λάκη Λαζόπουλο και ποιο είναι το παράπονο της από το πετυχημένο ζευγάρι του «Πρωινού» Λιάγκα-Σκορδά.

Για το Your Face Sounds Familiar: «Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά, μπορεί και να το έκανα, γιατί έχω πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη από χρήματα για να φτιαχτεί το θεατράκι που θέλουμε»

Για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Άλλο σάτιρα και άλλο επίθεση. Έχω υποστηρίξει ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί σε δικαστήρια και τον Λάκη και τον Τζίμη Πανούση. Αλλά όταν γίνεται επίθεση άδικη, τότε ξεφεύγουμε από τα όρια της σάτιρας. Από τους δημοσιογράφους ξεκίνησε το θέμα ότι δεν είμαστε φίλοι».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά: «Στην Φαίη και στον Λιάγκα έχω πάει χρόνια πριν και μάλιστα όταν ήταν στο Mega είχαμε κάνει μια πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη εκπομπή. Μετά ο Γιώργος το ξέχασε, είπε και αυτός κάποιες κακίες. Με ενόχλησαν πάρα πολύ! Στη φάση που είμαι και πηγαίνω παντού για να διαφημίσω τη δουλειά μου μπορεί και να πήγαινα, και θα του τα ‘λεγα κιόλας. Τότε που είχα πει για τον Λάκη ότι δεν με φωνάζει και κάναμε και μια συμφωνία που ήταν λίγο εις βάρος μου, έμεινε εκεί “πες κυρά μου ότι το κάνεις για τα λεφτά”! Βρήκε τον άνθρωπο να το πει».

http://https://www.youtube.com/watch?v=w2iTNFv2yWY

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!