Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Κωστόπουλος: «Όλοι με ρωτάνε για τον Γρηγόρη λες και ήταν γκόμενα μου»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Σάσα Σταμάτη.

Τι είπε για το «Βράδυ» και αν ήταν δική του επιλογή να πάει απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show»: «Του καναλιού. Αλλά μη με βάζεις να λέω για τον Γρηγόρη. Έχω δώσει δέκα συνεντεύξεις και όλοι με ρωτάνε για τον Γρηγόρη λες και ήταν γκόμενα μου ή η γυναίκα μου παλιά!».

Η Σάσα Σταμάτη του είπε πως είναι ντέρμπι όμως με την απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου να είναι: «Ελα μωρέ που είναι ντέρμπι!…Αυτό που  με ενδιαφέρει στην ηλικία που είμαι, μετά από τόσα χρόνια και όσα έχω κάνει, είναι αν αυτό που κάνω είναι αναγνωρίσιμο και συζητιέται ή αν όχι! Αν μου δώσεις μονάδες (τηλεθέασης) και περνάω ντούκου, δεν θέλω! Στην Αμερική, τα αντίστοιχα talk shows, που εμείς κάνουμε 20άρια εδώ, είναι του 3%. Και όμως είναι αυτά που συζητιούνται».

Όσο για την αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή του τόνισε: «Δεν έκανα τίποτα εγώ! Ήταν ένα πράγμα που ο Απόστολος το είπε μόνος του…Όπως είδες, δεν το τράβηξα!…Πρέπει να σέβεσαι τους ανθρώπους που έρχονται!».

Στην ερώτηση αν θα δούμε την Τζένη Μπαλατσινού καλεσμένη στο «Βράδυ» απάντησε: «Όχι, γιατί δεν έχω να μάθω κάτι από τη Τζένη. Θα ήταν μόνο εκμετάλλευση. Από τη στιγμή που δεν έχω κάτι να πω με την Τζένη. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε μία σειρά από πράγματα. Τι να με ρωτήσει; ”Αν έχω γκόμενα;”. Αυτά είναι χαζομάρες. Θα ήταν σαν να βάλω μια κλειδαρότρυπα στην εκπομπή για να δουν οι άλλοι πως μιλάμε. Όπως μιλάγαμε, μιλάμε…»

Για το τέλος ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως δεν είναι ερωτευμένος και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην ερώτηση αν θα έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης για να είναι ξανά μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού: «Αν ήθελα να είμαι ξανά με τη Τζένη θα της το έλεγα. Τι θα ντρεπόμουν να πω στην Τζένη: «Ξέρεις κορίτσι μου, θέλω να είμαστε μαζί»;».

http://https://www.youtube.com/watch?v=BAC8_xinMRk

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!