Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαγγέλης Περρής: «Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Βαγγέλης Περρής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Μιλώντας για το κόψιμο της εκπομπής «Spata live» από τον ANT1 δήλωσε:

«Δεν το περίμενα γιατί ήταν μια εκπομπή που ήταν ακριβώς αυτό που μας είχαν πει να κάνουμε. Οι κριτικές που είχαμε εισπράξει ήταν από διθυραμβικές μέχρι πως θα το κάνουμε του χρόνου. Ήταν μια εκπομπή που κατά τη γνώμη μου ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει. Νομίζω ότι δεν υπάρχει φταίξιμο κανενός. Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο πολύ αναμενόμενο σόου του «Ε», που ετοιμάζει με την Ρούλα Κορομηλά:

«Πρώτα πρώτα εγώ θεωρώ υποχρέωση μου να ακολουθώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Η Ρούλα ήθελε να κάνει μια εκπομπή. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο, παρόλο που ήμουν απασχολημένος σε άλλη εκπομπή της είπα ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα είμαι δίπλα σου. Για τη Ρούλα νιώθω ευγνωμοσύνη, σεβασμό και πάνω από όλα αγάπη. Θα είμαι δίπλα οτιδήποτε θέλεις να το φτιάξουμε και να δούμε πως θα κυλήσει. Ετοιμάζουμε μια εκπομπή που θέλουμε να είναι προσαρμοσμένη στο 2016, να βασίζεται στο ταλέντο της Ρούλας, να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την μεγάλη παραγωγή που στήνεται και να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να κλείνει την τηλεόραση και να λέει «Ωραία πέρασα σήμερα! Και ευχαριστήθηκα και τραγούδησα και συγκινήθηκα και κάτι μου έμεινε. Αυτός είναι ο στόχος».

Για το τέλος ο Βαγγέλης Περρής σε ερώτηση για τις πρωινές εκπομπές άφησε αιχμές για «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Με αγχώνει αυτή η επιθετικότητα που έχουν. Έρχομαι στη θέση του αντικείμενου της παρουσίασης. Είναι μια επίθεση άνευ όρων για μια προσωρινή τηλεθέαση που πολλές φορές δεν έρχεται. Δεν αξίζει να συντρίβεις τον κόσμο μόνο και μόνο για να έχεις μια μοναδούλα. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι χαρακτηριστικό της περίπτωσης βάζουμε κάποιον κάτω με νυστέρι και αν δεν έχουμε νυστέρι με τσεκούρι.  Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θεωρώ άτομο με ικανότητες. Ο Γιώργος αυτό που κάνει δεν το αποδέχομαι. Ο οργανισμός μου το βγάζει. Με μεγάλη ευκολία επιτίθεται σε ανθρώπους ή καταστάσεις που νομίζω δεν έχει την αναγκαία υποστήριξη στοιχείων προκειμένου να βγάζει αυτά τα συμπεράσματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!