Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων, διοργανώνουν τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης  του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής των προσφύγων.

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

Δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Χαλκιά, και ενώνουν τις φωνές τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  δίνοντας το «παρών» αφιλοκερδώς σε αυτή την εκδήλωση, που έχει στόχο να ενδυναμώσει την αλληλεγγύη και να συμβάλει στην κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων, για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας. Συμμετέχουν επίσης οι: NGradio Band με τον Ισίδωρο Πάτερο, και Αλέξανδρος Ιακώβου – Γιώργος Μιχαήλ. Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Λιγνάδης.

“ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΩΤΙΑ”

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά»,  σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Στην ηχογράφηση συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Περρής και Μάριος Φραγκούλης.

Επίσης, θα προβληθεί βίντεο με μηνύματα αλληλεγγύης που στέλνουν προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας Patrons και Πρέσβεις Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, όπως οι Andrea Bocelli, Miguel Bosé, Luz Casal, Eric Burdon, Andreas Wisniewski και πολλοί άλλοι που συμμερίζονται τους στόχους του Ιδρύματος.

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Αθηναίων Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη – Αθήνα, τηλ.: 210 7282000.

Δευτέρα 28 Μαρτίου, ώρα: 20.30.

Τιμές εισιτηρίων: 9 ευρώ  (Φοιτητικά) – 12 – 25 – 35 – 65 ευρώ  (VIP).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!