Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Εσύ, εγώ και τα σύννεφά μας» του Ερίκ Βεστφάλ!

Οι συντελεστές της παράστασης «Εσύ, εγώ και τα σύννεφά μας» δίνουν τη δυνατότητα σε όσους μείνουν στην Αθήνα την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Μαρτίου, να απολαύσουν την παράσταση στο Θέατρο της Ημέρας με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ  «Εσύ, εγώ και τα σύννεφά μας» του Ερίκ Βεστφάλ παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε σκηνοθεσία Γιώργου Γραμματικού.

Η δράση χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστη ένταση και συνεχείς ανατροπές. Οι έννοιες Αγάπη – Μίσος δεσπόζουν στο έργο και οι μεταξύ τους συγκρούσεις κρατούν αδιάλειπτο το ενδιαφέρον του θεατή. Τα πρόσωπα βυθίζονται στους απέραντους και σκοτεινούς κόσμους της ανθρώπινης ψυχής.

Πού βρίσκονται άραγε τα όρια ανάμεσα στην τρέλα των λογικών και τη λογική των τρελών;

ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_1

Λίγα λόγια για το έργο:

Σε μια επαρχιακή πόλη της Γαλλίας, δυο αδελφές, η Ερνεστίν και η Αντέλ, ώριμες σε ηλικία -μετά το θάνατο των γονιών τους-  ζουν ολομόναχες, απομονωμένες από τον κοινωνικό περίγυρο, κλεισμένες σε ένα παλιό σπίτι γεμάτο παράξενα αντικείμενα και μνήμες. Ο μοναδικός άνθρωπος που επισκέπτεται, παραστέκεται και ενδιαφέρεται για τις δυο αδελφές, είναι ο Ζομπρόβιτς, επιστήμονας  – ζωολόγος, συνάδελφος και φίλος του πατέρα τους. Η αναπάντεχη επίσκεψη ενός πλασιέ σε αυτό το αφιλόξενο και αλλόκοτο περιβάλλον, δημιουργεί  ιλαροτραγικά επεισόδια, με άφθονα στοιχεία γκόθικ και απρόσμενη-εφιαλτική εξέλιξη.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με τέσσερις ήρωες, που αντιπροσωπεύουν τέσσερις διαφορετικούς κόσμους. Συναντιούνται και  συγκρούονται μετωπικά μέσα σ’ έναν αμφίρροπο σκηνικό ρεαλισμό. Τα διλήμματά τους και οι  αιφνίδιες ψυχολογικές  μεταπτώσεις  τους, δημιουργούν απρόβλεπτες υπόγειες εσωτερικές εκρήξεις.

Trailer παράστασης : https://www.youtube.com/watch?v=DU5m5DO1IkE

ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_3 ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_4 ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_5 ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_6

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Απόδοση – Διασκευή :  Βίκυ Ευαγγέλου

Σκηνοθεσία// Σκηνικά – Κοστούμια // Μουσική επιμέλεια : Γιώργος Γραμματικός

Φωτισμοί : Γιώργος Σηφάκης

Επιμέλεια κίνησης : Γεωργία Σακελλάρη

Φωτογραφίες : Ρενάτα Γραμματικού – Πάνος Ροντογιάννης

Διεύθυνση παραγωγής:  Στέλλα Λεβεντάκη

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Εύη Θεοδωρίδου……………..Αντέλ

Θεόφιλος Βανδώρος…………Εμίλ Γκαστόν

Βίκυ Ευαγγέλου………………Ερνεστίν

Γιώργος Γραμματικός……….Μαρσέλ Ζομπρόβιτς

ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_7 ESY, EGW KAI TA SYNNEFA MAS - NEW PHOTO_2

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!