Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μανώλης Μητσίας-Σταύρος Σιόλας-Γεωργία Νταγάκη «Εξ Αδιαιρέτου»:Εκεί που η κλασική αξία συναντά το σήμερα

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ
Σταύρος Σιόλας – Γεωργία Νταγάκη
«Εξ Αδιαιρέτου»
Εκεί που η κλασική αξία συναντά το σήμερα
από
Σάββατο 2 Απριλίου 
στο
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο 
Κεντρική Σκηνή
Μανώλης Μητσιάς. Μεγάλος, σημαντικός, σπουδαίος, καταξιωμένος …αναρίθμητα επίθετα που και πάλι δεν αρκούν για να προσδιορίσεις έναν καλλιτέχνη με το σπουδαιότερο ρεπερτόριο, έναν ερμηνευτή που έχει σφραγίσει με την δωρική και συνάμα λυρική φωνή του, το ελληνικό τραγούδι και με το προσωπικό του ήθος και ύφος τον τραγουδιστικό πολιτισμό μας. Τον άνθρωπο που μας συστήθηκε «Στην Ελευσίνα» μια φορά και μέσα στα επόμενα 40 χρόνια ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας.
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».
Μια μουσική συνάντηση με δύο νέους, πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες που με άξονα τον Μανώλη Μητσιά θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες μελωδίες στον ήχο του σήμερα.
Για 4 μόνο παραστάσεις.
Από το Σάββατο 2 Απριλίου έως το Σάββατο 23 Απριλίου.

Σταύρος Σιόλας. Ξεκίνησε ως ηθοποιός και με αφορμή τη μουσική που έγραψε για ένα θεατρικό έργο κατάφερε να βγάλει από μέσα του τις δικές του διαδρομές. Μας συστήθηκε από το Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 2006, όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο, και από τότε υπογράφει και συνθέτει τη μια μελωδία μετά την άλλη. Συνεργάζεται με Ελευθερία Αρβανιτάκη και ακολουθούν η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ένας ερμηνευτής και μουσικός, που σιωπηλά γράφει τις νότες του και πολύ ηχηρά καταφέρνει να δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα.
Γεωργία Νταγάκη. Μια κρητικιά λυράρισα… «Μια γυναίκα που παίζει λύρα σαν άνδρας». Θεωρεί ότι είναι η καλύτερη κριτική που έχει λάβει έως τώρα. Μια νέα μουσικός που άρχισε μαθήματα με τον Μάνο Πυροβολάκη και έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να δώσει με τη λύρα της έναν άλλο …ροκ ήχο στη μελωδίες της. Είτε συνεργάζεται με τον Eric Burdon των Animals είτε με τον Σταύρο Σιόλα, ο οποίος και υπογράφει τον “Φόβο“, το τραγούδι που της χάρισε και τον τίτλο του άλμπουμ της.
Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές
Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό
12 ευρώ με μπύρα/κρασί
Τραπέζι:
30 ευρώ με ποτό
65 ευρώ φιάλη κρασί με φρουτοσαλάτα |2 άτομα
130 ευρώ φιάλη ποτό κομπλέ | 4 άτομα
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ
είσοδος με ποτό στο μπαρ 12 ευρώ
(απαραίτητη προϋπόθεση να επιδείξουν στο ταμείο την αντίστοιχη κάρτα)
Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876Mitsias_Siolas_Ntagakh_2
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!