Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί είναι οι τρόποι για να δείχνετε τέλειες με μαγιό

 

Ό,τι πρόλαβες να χάσεις και να γυμνάσεις το προηγούμενο διάστημα πρόλαβες. Τώρα ήρθε η ώρα να βγεις στην παραλία με το καινούριο σου μαγιό και να δείχνεις πιο σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Μάθε λοιπόν πως θα τα καταφέρεις, ακόμη και αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου.

1) Η επιλογή του σωστού μαγιό που θα κρύψει ή θα αναδείξει τα σημεία του σώματός είναι πολύ σημαντική. Εάν έχεις κάποια παραπανίσια κιλάκια, τα πολύ στενά και μικρά μαγιό, επιδεινώνουν την κατάσταση. Η καλύτερη λύση είναι να συμβουλευτείς μία φίλη σου ή κάποιον δικό σου άνθρωπο πριν αγοράσεις ή βγεις στην παραλία με το μαγιό.

2)Βεβαιώσου ότι έχεις αποτριχώσει καλά όλα τα σημεία του σώματος σου.

3)Μία καλή απολέπιση και ένα scrub μία ημέρα πριν βγεις στην παραλία, θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει υγιή, λαμπερή και πιο νεανική.

4)Εάν έχεις κάποια σημάδια ή δερματικές ατέλειες τα οποία σε φέρνουν σε δύσκολη θέση , υπάρχουν στο εμπόριο ειδικές αδιάβροχες καλυπτικές κρέμες για το σώμα.

5)To minimal make up, όπως μία αδιάβροχη μάσκαρα ή ένα ενυδατικό lip gloss θα σε κάνει να δείχνεις κομψή και φρέσκια. Μην βαφτείς έντονα στην παραλία, αφού η ζέστη και το νερό θα αλλοιώσει το μακιγιάζ.

6)Φρόντισε να μη φας λιπαρά ή παχυντικά φαγητά πριν πας για μπάνιο, γιατί θα κάνουν την κοιλιά σου να δείχνει πρησμένη και εσένα να νιώθεις άβολα.

7)Τέλος, η σωστή στάση του σώματος μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα και την αυτοπεποίθησή μας. Γι’ αυτό λοιπόν θυμήσου να περπατάς με ίσιο κορμό και τεντωμένους ώμους, για να δείχνεις πιο σέξι και σίγουρη για τον εαυτό σου.

 

faysbook.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!