Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά την αποτρίχωση σε στυλ brazilian (ΦΩΤΟ)

 

Η αποτρίχωση του μπικίνι σε στιλ brazilian είναι από τα αγαπημένα στυλ αντρών και γυναικών και πιο συγκεκριμένα είναι παρόμοιος με τη γαλλικού τύπου αποτρίχωση με την διαφορά ότι αφαιρεί περισσότερες τρίχες από μπροστά, αφήνοντας μία μικρή λωρίδα ή ένα τρίγωνο. Τι πρέπει όμως να κάνουμε πριν και τι μετά την αποτρίχωση σε στιλ brazilian;

Παρακάτω θα μάθετε τα SOS!

Η καλύτερη προετοιμασία είναι να μην προετοιμαστείτε καθόλου:

Αν πρόκειται να κάνετε αποτρίχωση brazilian καλό είναι να αποφύγετε το ξυράφι δυο με τρεις εβδομάδες πριν το ραντεβού σας. Όσο πιο μακριές οι τρίχες τόσο το καλύτερο. Την ημέρα της αποτρίχωσης προσπάθησε να αποφύγεις τι λοσιόν και τα έλαια.

Καθαριότητα η μισή αρχοντιά:

Εντάξει πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό και απαραίτητο. Αν είστε αδιάθετες καλό είναι να αλλάξετε την ημερομηνία του ραντεβού σας και να το μεταθέσετε  για λίγο αργότερα αφού η επιδερμίδα σας δεν αποκλείεται να είναι ερεθισμένη τις ημέρες αυτές.

Στην απολέπιση λέμε «ναι»:

Το να κάνετε απολέπιση λίγες μέρες πριν το ραντεβού για αποτρίχωση είναι μια διαδικασία που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα σας καθαρή και έτοιμη για αποτρίχωση.

Μετά την αποτρίχωση:

Χαλαρά η …αποτρίχωση είναι ωραία:

Μετά την όλη διαδικασία είναι καλό να αποφύγετε τα στενά παντελόνια, τα καλσόν και κολάν γυμναστικής που κολλάνε επάνω σας και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ερεθισμό. Τώρα είναι η ώρα να φορέσετε το φαρδύ boyfriend παντελόνι σας!

Λέμε ναι στον κανόνα των δυο ημερών:

Οι πρώτες 48 ώρες μετά την αποτρίχωση που το δέρμα σας είναι ερεθισμένο από την αποτρίχωση θέλουν την προσοχή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την απολέπιση ή την έκθεση στον ήλιο για μην προκαλέσετε έξτρα ερεθισμό στην περιοχή.

Ναι στο έλαιο jojoba:

Αμέσως μετά την αποτρίχωση καλό είναι να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα και αυτό θα το πετύχετε με το έλαιο jojoba που καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα όταν η χρήση γίνεται πάντα εξωτερικά.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!