Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις!

Τελικά είναι αλήθεια ότι οι άνδρες έχουν περισσότερη σεξουαλική φαντασία από τις γυναίκες ή μήπως οι γυναίκες είναι πιο τολμηρές στις φαντασιώσεις τους;

Αν θέλετε να γνωρίζετε για το τι συμβαίνει στο μυαλό του συντρόφου σας και πως λειτουργεί σεξουαλικά, σας δίνουμε τις απαντήσεις, με τη βοήθεια της επιστήμης.

Δείτε τα 5 πιο ενδιαφέροντα γεγονότα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν αποκαλύψει οι ερευνητές:

  1.  Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις κάνουν την εμφάνιση τους στην ηλικία των 11-13 ετών. Στους άντρες συνήθως εμφανίζονται νωρίτερα σε σύγκριση με τις γυναίκες.
  2.  Οι άντρες φαντασιώνονται πιο τολμηρές σεξουαλικές εμπειρίες σε αντίθεση με τις γυναίκες που το συναίσθημα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και σε αυτό το κομμάτι.
  3. Στις φαντασιώσεις τους οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση της συντρόφου τους, ενώ οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο τη δική τους ικανοποίηση.
  4. Στις φαντασιώσεις και των 2 φύλων οι γυναίκες παίρνουν πιο συχνά παθητικούς ρόλους ενώ οι άντρες προτιμάται να είναι οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού.
  5. Το 50% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ αρκετές φορές μέσα σε 1 ημέρα, ενώ μόλις το 19% των γυναικών σκέφτεται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!