Μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ είναι τα σκούρα έντονα χείλη που πρωταγωνίστησαν και στην πασαρέλα του οίκου Lanvin. Όλες οι μεγάλες star του Χόλιγουντ στις τελευταίες εμφανίσεις τους επιλέγουν όλες τις αποχρώσεις τους και εντυπωσιάζουν.  Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται στην εφαρμογή αυτών των κραγιόν με αποτέλεσμα να τα αποφεύγουν και να αναγκάζονται να περιοριστούν σε άλλα χρώματα. Τίποτα ωστόσο δεν είναι δύσκολο, αν γνωρίζετε την απόχρωση που σας ταιριάζει και τον σωστό τρόπο εφαρμογής του σκουρόχρωμου κραγιόν.

Αν έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος, χρησιμοποιήστε ένα ακόμα πιο σκούρο κόκκινο.

Αν έχετε ψυχρή επιδερμίδα και θέλετε να διαλέξετε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού, προτιμήστε κάποιο που βασίζεται στο ροζ.

Τέλος, αν πάλι έχετε θερμή επιδερμίδα, προτιμήστε ένα λίγο πιο σκούρο χρώμα που ταιριάζει με χρυσά αξεσουάρ.

Αφού λοπόν έχετε κάνει την σωστή επιλογή χρώματος, δεν μένει παρά να εφαρμοστεί σωστά!

Αφού βάλετε τη βάση του μακιγιάζ σας, το makeup, το concealer και την πούδρα σας, συνεχίστε με το μακιγιάζ των ματιών σας, το οποίο πρέπει να κρατήσετε ουδέτερο. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε μια nude σκιά ματιών και ένα μαύρο eyeliner.

Αποτέλεσμα εικόνας για nude σκια μαυρο eyeliner

Σειρά έχει τώρα το κραγιόν σας. Βάλτε αρχικά ένα περίγραμμα στο χρώμα του κραγιόν ή το πολύ ένα τόνο διαφορετικό και γεμίστε τα χείλη σας με το μολύβι. Με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσετε το κραγιόν να ξεφύγει από τα όρια που του θέσατε. Στη συνέχεια πάρτε λίγο concealer και περάστε την περιοχή γύρω από τα χείλη σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε καθαρά όρια. Έπειτα, βάλτε το κραγιόν σας, αλλά προσοχή, όχι απευθείας. Χρησιμοποιήστε ένα πινελάκι χειλιών, έτσι ώστε να το απλώσετε πιο προσεκτικά και πιο ομοιόμορφα


Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το γέμισμα των φρυδιών και πανέτοιμες φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας!