Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαζελίνη: 10 χρήσεις ως καλλυντικό!

 

Η γνωστή σε όλους βαζελίνη είναι ένα καλλυντικό με πάρα πολλές χρήσεις, που όλες έχουμε στα σπίτια μας. Δείτε στη συνέχεια ορισμένους τρόπους χρήσης της βαζελίνης που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα και που βοηθούν στον τομέα της περιποίησης και της ομορφιάς…

1. Για να αποκτήσετε μαλακά πόδια και ειδικά φτέρνες, βάλτε λίγη βαζελίνη και βαμβακερά καλτσάκια στον ύπνο σας. Το δέρμα θα τραφεί από τις ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος, τραβώντας τα έλαια που περιέχει και ενυδατώνοντας το.

 2. Επειδή η μάσκαρα ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες σας, χρειάζεστε ένα προϊόν που θα τις ενισχύσει και θα τις μαλακώσει. Βάλτε λίγη ποσότητα στις βλεφαρίδες σας ταμποναριστά πριν κοιμηθείτε και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

 3. Τα χείλη σας ειδικά τον χειμώνα χρειάζονται ενυδάτωση και ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να βάλετε λίγη βαζελίνη κάθε μέρα.

 4. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας lip gloss χρησιμοποιώντας λίγο χυμό cranberry αναμεμειγμένο με λίγη βαζελίνη.

 5. Για να αποκτήσετε σμιλεμένα μάγουλα, βάλτε λίγη ποσότητα βαζελίνης στα ζυγωματικά.

 6. Αν θέλετε να έχετε λαμπερά μάτια, βάλτε λίγη βαζελίνη στα βλέφαρα σας πάνω από τη σκιά.

 7. Για να διορθώσετε το μέικαπ σας μπορείτε να βάλετε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης στα δάχτυλα σας και ταμποναριστά απαλύνετε το αποτέλεσμα στα σημεία που επιθυμείτε.

 8. Αν βάφετε τα μαλλιά σας και θέλετε να αποφύγετε να βάψετε και το δέρμα σας, βάλτε λίγη βαζελίνη στη γραμμή των μαλλιών.

 9. Η βαζελίνη κάνει πολύ καλό και στα νύχια σας, αφού έχει την ιδιότητα να τα θρέφει, οπότε κάντε απαλό μασάζ στις παρανυχίδες σας για να μαλακώσουν.

 10. Αν σκάει το δέρμα σας και ειδικά η μύτη σας λόγω κρυώματος, βάλτε λίγη βαζελίνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!