Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα στραφούμε στο εξωτερικό για υιοθεσία»!

ImageHandler.ashx

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της  αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, σκέφτονται να χαρίσουν στον γιο τους ένα αδελφάκι μέσω υιοθεσίας.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στην ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει ένα ακόμα παιδί, απαντά στο περιοδικό People: «Δεν είμαι πολύ σίγουρη, ο ένας εαυτός μου ναι, ο άλλος είναι πιο επιφυλακτικός, καθώς τώρα έχω αρχίσει και κοιμάμαι. Ο Μάξιμος έγινε 3 ετών για να κοιμηθεί συνεχόμενα το βράδυ και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία. Τελευταία, βέβαια, έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω τα κοριτσάκια. Ίσως έπαιξε και ρόλο η βαφτιστήρα μου, στην οποία έχω τρελή αδυναμία – κάτι το οποίο ο Μάξιμος έχει αποδεχτεί, ενώ πριν ζήλευε. Από τη μία, νιώθω πολύ πλήρης με αυτό που έχω με το γιο μου, από την άλλη, χαρίζοντας στο παιδί ένα αδελφάκι, είναι σαν να το προικίζεις για το μέλλον με μια σχέση ζωής.Τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε από έναν αδελφό και εκτιμούμε βαθιά αυτή τη σχέση».

Στην ερώτηση αν την φοβίζει μία δεύτερη εγκυμοσύνη ως διαδικασία δηλώνει:«Ναι, έχω μια φοβία. Είχα και πριν μείνω έγκυος. Πάντα είχα στο μυαλό μου την αγωνία μήπως κάτι συμβεί, αλλά αυτό δεν είναι και καλό, γιατί ό,τι φοβάσαι το προκαλείς. Ομολογώ πως από τη μία το σκέφτομαι, από την άλλη κάτι με ψιλοσταματάει. Θα δούμε, όμως. Παράλληλα, σκέφτομαι και την υιοθεσία». Και επειδή εδώ στην Ελλάδα μία τέτοια διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνια, η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχεται: «Το γνωρίζω, γι’ αυτό και αν πάρουμε μια τέτοια απόφαση θα στραφούμε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα… Ο Παναγιώτης θέλει πολύ δεύτερο παιδί, το έχουμε συζητήσει και είναι θετικός σε κάθε προοπτική».