Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To Rock- ξεφάντωμα της Μαρίας Καρλάκη στους 15 50 (ΦΩΤΟ)

Όλα τα βλέμματα έκλεψε η Μαρία Καρλάκη με τους rock χορούς της χθες το βράδυ στο Rock n Roll στο Κολωνάκι με τους 15 50.
 Αν και τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου, η Μαρία Καρλάκη, με σαρωτικές εμφανίσεις τόσο εντός όσο κι εκτός της χώρας ( Σουηδία, Γερμανία, Αλβανία, Αγγλία), απέδειξε πως ξέρει να διασκεδάζει και με άλλα είδη μουσικής. Σε αυτό βέβαια συνηγόρησαν κι οι 15 50 που κι αν δε είσαι rock, μαζί τους, rock-άρεις.
Η τραγουδίστρια αφέθηκε στους rock ρυθμούς της μπάντας των 15 50 και κέντρισε όλα τα βλέμματα με τους rock χορούς της. Είναι γεγονός πως η Μαρία Καρλάκη πέρα από καλή τραγουδίστρια, χορεύει κι εξαιρετικά. Κι απ’ ότι φάνηκε Rockάρει εξαίσια. Κι όπως δήλωσε η Μαρία Καρλάκη: ” Η μουσική δεν έχει όρια ούτε ταμπέλες. Σκοπός της μουσικής είναι να αναζωογονεί”.  Την ίδια βραδιά με τους 15 50 διασκέδαζαν η Πέγκυ Ρίζου και η Φανή Χαλκιά. Η Πέγκυ Ρίζου μάλιστα είχε μια φιλική κουβέντα με την Μαρία Καρλάκη.
Η Καρλάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις live εμφανίσεις της στο Κολωνάκι την Πέμπτη, στην Καρδίτσα την Παρασκευή και το Σάββατο στον Κάλαμο.
Όσο για τους 15 50, για άλλη μια φορά, έδωσαν τον καλύτερο rock εαυτό τους ανεβάζοντας την διάθεση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.
Οι 15 50, αυτήν την Παρασκευή, 13 του μηνός, θα εμφανιστούν στο Bourbon στη Γλυφάδα.
karlaki 1 karlaki 2 karlaki 3 karlaki 4
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!