Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ματούλα… τρέλα, πέτα τη… φανέλα! Το πείραγμα της Βίσση στην ερμηνεύτρια

«Μαγκιόρα» αποκάλεσε συνοδεία μουσικής την Ματούλα Ζαμάνη, η Άννα Βίσση, σε πείσμα των σχολίων που προκάλεσε η κίνηση της πρώτης να πετάξει την μπλούζα της κατά τη διάρκεια συναυλίας της

Ένα από τα… κλασικά ενσταντανέ της νυχτερινής Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (12/10), όταν η τραγουδίστρια ερμηνεύτρια αλλά και συνθέτρια, Ματούλα Ζαμάνη βρέθηκε στην Barbarella, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Εκεί η Άννα υπέβαλλε τα σέβη της με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, αφιερώνοντας στην Ματούλα ένα τραγούδι. «Ματούλα, στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο ωραία από ποτέ», τραγούδησε η Βίσση, με την Ζαμάνη να ευχαριστιέται την προσοχή.

Βεβαίως και έγινε αναφορά στο γεγονός πως η Ζαμάνη σε πρόσφατη συναυλία της πέταξε την μπλούζα της μπροστά στο κοινό, με την Άννα Βίσση να συνδέει το περιστατικό με τον στίχο «στο ‘χω πει πως τώρα τελευταία ότι είσαι πιο… μαγκιόρα από ποτέ».

Από την άλλη όμως η Ζαμάνη φαίνεται στην κάμερα να συνομιλεί με φίλο της και να λέει «όλο λάθος, όλο λάθος».

 

Δείτε το βίντεο:

@westradio24 «Όλα λάθος» μονολογουσε η Ματούλα Ζαμάνη #matoulazamani #zamani #annavissi #vissi #stoxopei #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – West radio

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!