Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo:Όλγα Φαρμάκη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ερωτικό Πάσχα στην Αράχωβα!

Της Σπυριδούλας Τριαντου-Εφημερίδα Freddo

Μαζί θα περάσουν το Πάσχα η Όλγα Φαρμάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού από την μεγάλη Τετάρτη βρίσκονται την Αράχοβα, στον τόπο καταγωγής του Δημήτρη! Αν και «μετρούν» μόλις έξι μήνες σχέσης, ο έρωτας τους είναι τόσο δυνατός λες και γνωρίζονται χρόνια… Η σχέση τους ξεκίνησε το Φθινόπωρο όταν και οι δυο βρήκαν το σωστό timing αφού είχαν χωρίσει από τους προηγούμενους συντρόφους τους. Από τότε έγιναν αχώριστοι!

Τις ώρες βέβαια που τους το επέτρεπαν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις καθώς και οι δυο με αφορμή τη δουλειά τους έπρεπε να κάνουν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Η Όλγα είναι μια επιτυχημένη fashion blogger ενώ κάνει κι επιλεκτικές  φωτογραφήσεις ως μοντέλο ενώ ο Δημήτρης εκτός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στην «Ελένη»,  ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό αφού είναι περιζήτητος στις ξένες πασαρέλες. Τίποτα όμως δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ώστε η σχέση τους να «ζυμωθεί» και να γίνουν  ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Η Όλγα  είναι ένα κορίτσι που κάνει μακροχρόνιους δεσμούς και νιώθει πρώτη φορά τόσο ερωτευμένη και πλήρης. Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της και της έχει ξυπνήσει μάλιστα και το… μητρικό ένστικτο! Πραγματικά, ο Δημήτρης κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να της δείξει τον καλό του εαυτό και να την κάνει να νιώσει τόσο υπέροχα και ασφαλής που η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα! Άλλωστε έχει ζήσει πολλά στον χώρο της σόουμπιζ και παρά το χαρακτηρισμό  της σέξι γυναίκας, δεν έπαψε να είναι ένα απλό και ρομαντικό κορίτσι που στο βάθος του μυαλό της ήθελε πάντα να βρει το… πριγκιπόπουλο και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Α

πό την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που κάνει το γυναικείο φύλο να παραμιλά, προχωρά στο μεγάλο βήμα αφού στην Αράχοβα βρίσκονται και συγγενείς του οι οποίοι γνώρισαν την Όλγα. Αν και οι δυο τους – ακόμα τουλάχιστον- δε μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους, έχουν σταματήσει να παίζουν «κρυφτό» με τους φωτογράφους και κυκλοφορόν άνετα όπου και αν βρεθούν. Όπως υποστηρίζουν άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον, αν συνεχίσουν  να είναι  τόσο καλά μαζί και τόσο ερωτευμένοι, δεν αποκλείεται μέσα στον επόμενο χρόνο  να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!