Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι έπαθε και αρνείται να φορέσει ξανά μάσκα (VIDEO)

Δεν θα φορέσει ξανά μάσκα, δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη περιγράφοντας την δυσάρεστη εμπειρία που είχε κατά την διάρκεια ταξιδιού της στο εξωτερικό.

Αφορμή για να ξεκινήσει η αφήγηση της, στάθηκε η παρουσίαση ενός θέματος από τον συνάδελφο της, Γρηγόρη Γκουντάρα, σχετικά με το τεράστιο ινγκουάνα που εντόπισε βατραχάνθρωπος σε βάθος μόλις δύο μέτρων στο βυθό της θάλασσας .

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια που έζησε: «Έχω δει από κοντά θαλάσσια χελώνα, στο εξωτερικό, σε εξωτικό μέρος. Ήμουν στα ρηχά με τη μασκούλα μου και, μαζί με τα ψαράκια, περνάγανε και κάτι μικρά καρχαριάκια -μικρά μη φανταστείς. Μπήκα λίγο πιο μέσα, σε κάτι βραχάκια και, ξαφνικά, σκάει μπροστά μου μια θαλάσσια χελώνα τεράστια», ενώ συνέχισε: «αρχίζω και κουνάω τα πόδια μου σαν τρελή, δεν ήξερα προς τα πού! Βγάζω το κεφάλι μου να δω που είναι η παραλία και αρχίζω και τρέχω με χίλια… Νόμιζα ότι είδα ρε παιδί μου ένα θηρίο! Ήταν σε απόσταση ενός μέτρου… Μην μου ξαναπείτε να βάλουμε μασκούλα να δούμε τα ψαράκια!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!