Σκάνδαλο με το νυφικό της Kate Middleton, 5 χρόνια μετά το γάμο- Ανάστατο το παλάτι!

Η Κρίστιν Κένταλ, μία σχεδιάστρια νυφικών που έχει την έδρα της στο Χέρτφορντσαϊρ της Αγγλίας, φέρεται να υπέβαλε μήνυση στον Alexander McQueen και την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Σάρα Μπάρτον για αντιγραφή του σχεδίου του νυφικού φορέματος της Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Κένταλ υπέβαλε μήνυση για παραβίαση των πνευματικών της δικαιωμάτων, με τον δικηγόρο της να αναφερει: «Η πελάτισσά μας είναι βέβαιη ότι το σχέδιο της εταιρείας της λήφθηκε παράνομα και αντιγράφηκε». Ο ισχυρισμός ωστόσο δεν είναι ενάντια στη δούκισσα και δεν υπάρχει κανένας ισχυρισμός για αξιόποινες πράξεις από το παλάτι.

Ο οίκος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό και έδωσε την δική του απάντησει στις κατηγορίες με μία ανακοίνωση: «Είμαστε εντελώς αμήχανοι απέναντι σε αυτή τη νομική αξίωση», ανέφερε εκπρόσωπος του οίκου και συνέχισε: «Η Κρίστιν Κένταλ αρχικά μας προσέγγισε στον Alexander McQueen σχεδόν 4 χρόνια πριν, όταν ήμασταν ξεκάθαροι απέναντί της ότι οποιοσδήποτε υπαινιγμός ότι το σχέδιο του βασιλικού νυφικού φορέματος της Σάρα Μπάρτον ήταν ανόητος. Η Σάρα Μπάρτον δεν είδε ποτέ κανένα της κ. Κένταλ σχέδιο ή σκίτσο και δεν γνώριζε την κ. Κένταλ πριν η κ. Κένταλ επικοινωνήσει μαζί μας -περίπου 13 μήνες μετά τον γάμο. Δεν γνωρίζουμε γιατί η κ. Κένταλ επανέφερε ξανά αυτό, αλλά δεν υπάρχει κανένα αν, αλλά ή ίσως εδώ: αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος».