Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ: Θύμα απάτης η Ελένη Βαϊτσου!

Η ηθοποιός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τα social media,  ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με το Facebook.

«Γενικότερα, με τα social media δεν είχα πάντα επαφή. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι περισσότερο και μπορώ να πω πως μου αρέσει κιόλας. Κάποτε με το ζόρι έμπαινα κι έβλεπα. Σήμερα, χαίρομαι να μπαίνω στη σελίδα μου και να διαβάζω τα σχόλια του κόσμου. Είναι μία ωραία αλληλεπίδραση. Νιώθω πολλά, πέρα από χαρά και ευγνωμοσύνη για τη στήριξή τους. Μιλάω σε όλους όσο μπορώ κι όταν έχω χρόνο. Το κάνω με χαρά! Ωστόσο, τα social media εμπεριέχουν πολλούς κινδύνους…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βαϊτσου στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πριν καιρό κάποιος είχε χρησιμοποιήσει το όνομά μου, είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ ως άλλη “Ελένη Βαΐτσου” και προσέγγιζε κοριτσάκια μικρής ηλικίας, ζητώντας τους το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή τους. Ενημερώθηκα από μία κοπέλα, που γνώριζε εν τω μεταξύ το πραγματικό μου προφίλ και μου είπε τι γινόταν. Σοκαρίστηκα κάπως με όλο αυτό και ενημέρωσα μέσω της σελίδας μου. Κάποιοι άλλοι φτιάχνουν προφίλ, χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου, το όνομα μου και γράφουν άκυρα σχόλια – ίσως το θεωρούν παιχνίδι. Είναι θλιβερό όλο αυτό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ειδικά από τους γονείς προς τα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει πάντα μία επίβλεψη».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!