Αυτή κι αν είναι δήλωση: Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται οτι έχει κακοποιήσει άντρα!

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνεντευξή της, αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα. Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον συντροφό της, στο φλερτ αλλά και για το αν εκμεταλλεύτηκαν την δημοσιότητα που είχε.

Τι πιστεύουν λοιπόν γι’ αυτήν όχι μόνο οι άντρες που είχαν σχέση μαζί της αλλά και αυτοί που την πλησιάζουν για να την φλερτάρουν;

«Πολύς κόσμος δεν με συμπαθεί, με θεωρούν ακραία για τα γούστα τους, κομπλεξική ή σνομπ, αλλά αν με γνωρίσεις από κοντά δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά.» Σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει καλή σύντροφος απαντά: «Έχω υπάρξει άθλια. Έχω κακοποιήσει συναισθηματικά έναν άντρα γιατί δεν ήμουν έτοιμη για το εύρος αυτής της σχέσης…»

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που έχει: «Έχω αντιληφθεί πως άνθρωπος που ήταν μαζί μου το απολάμβανε και το αναζητούσε. Απογοητεύτηκα. Ένοιωσα να τον λυπάμαι κι εκεί άλλαξα σελίδα.

Όσο για το αν έχει σχέση σήμερα, η Ελεονώρα για πρώτη φορά παραδέχεται πως είναι με κάποιον σύντροφο. «Όταν είμαι μαζί του δεν κυκλοφορώ σε μέρη που έχει κάμερες και παπαράτσι. Ακόμα και στο Σάκη Ρουβά που πήγαμε δεν μας πήρε κανένας είδηση», λέει στο People.