Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάμπης Λιβιεράτος: Η απάντηση στους επικριτές του, μετά το ξέσπασμα για τον Παντελίδη!

Ο τραγουδιστής ξέσπασε χθες μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ύστερα απο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη, όπου βρέθηκε στο αίμα του μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που παρεξήγησαν τα λεγομενά του και του «επιτέθηκαν» με υβριστικά σχόλια.

Έτσι ο Λάμπης Λιβιεράτος με νέα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδωσε την δική του απάντηση…

«Επειδη το fb ειναι μια πλατφορμα κοινωνικης δικτυωσης και ενα μερος οπου ο καθενας με ονοματεπωνυμο ή ακόμη και ψεύτικο προφιλ εχει το δικαιωμα να πει ελευθερα τη γνωμη του και να γραψει ό,τι μα ό,τι του κατεβει στο μυαλο και να περασει το όποιο μηνυμα επιθυμει, προσπαθω παντα να προσεχω τι γραφω και τι αναρτω ωστε από τους περισσότερους να γινεται αντιληπτό αυτό που θελω να πω και να μην παρεξηγειται ή να βγαζει αντιθετο συμπέρασμα από την αρχική μου πρόθεση!
Μαλλον το καταφερνω σε γενικες γραμμες…
Στην χθεσινη μου όμως αναρτηση απο καποιους παρεξηγηθηκε αρκετα νομιζω το μηνυμα που ηθελα να περασω μεσα απο το κείμενο μου σαν ανθρωπος προς συνανθρωπους μου και σαν πατερας δύο παιδιων και όχι σαν “ξεχασμένος” “αχρηστος” “ξοφλημένος” και “επιθυμων λίγη δημοσιότητα” για να χρησιμοποιήσω μερικούς απο τους πολυ όμορφους χαρακτηρισμούς που στολίστικα από καποιους και σας ευχαριστω πολυ για την ευγένειά σας!
Δε νομιζω πουθενα μεσα στο κειμενό μου να κραζω ή να προσβάλω κανεναν ανθρωπο γιατι δεν ειχα εξ αλλου τετοια προθεση και ουτε θα εχω ακόμη κι αν καποιοι συνεχισουν ανελέητα να ξεσπουν τόν όποιο θυμό τους πάνω μου μην θελοντας να καταλαβουν τί ακριβως εγραψα και τι εννοούσα στο χθεσινό μου κείμενο.
Φυσικα σε όλο αυτο νομιζω εβαλαν και λιγο το χερακι τους καποιοι που ανακύκλωσαν το κειμενό μου βαζοντας προκλητικους τιτλους σ αυτό για γινει εξ αλλου και ο σχετικος χαμούλης που τόσο επιθυμούν τελικα…
Δεν πειραζει όμως. Εχω συνηθισει ολα αυτα τα χρόνια να δέχομαι πυρά από διαφορους για διαφορα θεματα και παρ όλο που με στεναχωρουν αρκετα πιστέψτε με (εαν θέλετε) η αγαπη που δινω αλλα και παίρνω από αρκετους δόξα τω Θεω ειναι πολύ πιό ισχυρη απο τα οποια κακόβουλα σχολια που μπορει να ακουσω απο καποιους.
Τελος θελω να πω οτι το θεμα για το οποιο χθες εγραψα με αφορα εμμεσα σαν ανθρωπο και αμεσα σαν πατερα που θα κατέρρεα εαν εχανα το παιδι μου σε τροχαιο γι αυτο και ειπα τη γνωμη μου σε ενα θεμα που νομιζω οτι ολους τελικα μας αφορά!
Να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε τους εαυτους σας γιατι ειστε μοναδικοι και πολυτιμοι, κυριως γι αυτους που σας αγαπουν!!!
»

libieratos

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!