Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Βαρδής: «Θέλω να είμαι παρών στον τοκετό»

 

∆ύο µήνες πριν κρατήσουν στα χέρια την κόρη τους και λίγες μέρες µετά τον γάµο τους, ο αγαπηµένος τραγουδιστής, Γιάννης Βαρδής και η σύντροφός του, Νατάσα Σκαφιδά φωτογραφήθηκαν πρώτη φορά μετά το γάμο τους και μιλούν για τον τοκετό και λεπτοµέρειες της σχέσης τους.

Πώς αντιδράσατε όταν µάθατε ότι θα γίνετε γονείς;

Γιάννης: Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εµάς, ακόµα και ως πληροφορία. Εννοείται ότι χάρηκα και συγκινήθηκα ταυτόχρονα, όπως συγκινήθηκα και όταν κάναµε το πρώτο υπερηχογράφηµα κι άκουσα την καρδούλα του µωρού. ∆εν σου κρύβω βέβαια ότι, όταν αποφασίσαµε να γίνουµε γονείς, είχα πει στη Νατάσα: «Να δεις που θα τα καταφέρουµε µε την πρώτη!». Εκείνη το αµφισβητούσε, γιατί σκεφτόταν ότι πολλά ζευγάρια, λόγω άγχους, δυσκολεύονται να γίνουν γονείς. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, γιατί µε το που το επιχειρήσαµε, έγινε. Το πίστευα γιατί ήταν σαν να είχα πάρει εντολή από κάπου ψηλά, που µου έλεγε: «Πρέπει να πάψεις πια να πενθείς και να προχωρήσεις τη ζωή σου».

Η Νατάσα στο περιοδικό ΟΚ τονίζει ότι ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια με το Γιάννη και όταν πήρε το τεστ εγκυμοσύνης είχε μαζί της μία φίλη γιατί είχε πολύ άγχος… Μάλιστα ο Γιάννης αποκάλυψε «Θέλω να είμαι παρών στον τοκετό για να την εμψυχώσω και να την χαλαρώσω»!

298_41a2e59c-e88e-4105-9448-27b1637d7f5d

325_036d92ba-0fde-4f68-bc90-2f1b81a26065

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!