Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Χρύσα Κλούβα στη Freddo: «Δεν ήθελα να γίνω… ηθοποιός»!

Της Χριστιάνας Μπακατσιά- Εφημερίδα Freddo

Κάθε βράδυ μεταμορφώνεται σε… άγριο θηλυκό, με σαδομαζοχιστικές μάλιστα διαθέσεις, δερμάτινα, μαστίγια και… ψηλές μπότες, κάνοντας τη νύχτα του Σωτήρη Καλιβάτση… αφόρητη! Είναι η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα, που πρωταγωνιστεί στο θέατρο «Χυτήριο» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο ξεκαρδιστικό «Μπαμ-Μπαμ» του Γιώργου Βάλαρη.  Ανήκει στην νέα γενιά ηθοποιών και από τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι εντυπωσίασε τόσο για το ταλέντο της όσο και για τη  αυθεντικότητα του χαρακτήρα της! Μάλιστα η Χρύσα έχει κάνει ήδη επιλεγμένες δουλειές και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σήμερα η ηθοποιός μιλά στη Freddo για τις αγωνίες αλλά και τους… κόντρα ρόλους της.

Πές μου για τον ρόλο σου στο «Μπαμ Μπαμ»!

«Ο ρόλος που υποδύομαι στην παράσταση είναι ένας ρόλος λίγο πιο… ιδιαίτερος . Είναι ένας ρόλος έκπληξη !»

Ήταν εύκολο να υποδυθείς αυτό τον ρόλο;

«Κάθε φορά που έχω να κάνω κάτι καινούργιο υπάρχουν οι δυσκολίες και οι ευκολίες! Το ευτυχές είναι όταν υπάρχουν καλοί συνεργάτες, όπως είναι ο Γιώργος Βάλαρης που είναι ένας πολύ καλός καθοδηγητής και με βοηθάει! Με την βοήθεια των συναδέλφων και του σκηνοθέτη όλα γίνονται πιο εύκολα!»

Πως επέλεξες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

«Δεν ήταν όνειρο ζωής για εμένα να ασχοληθώ με την υποκριτική, δεν ήταν κάτι για το οποίο συνειδητά κινήθηκα προς τα εκεί. Μια συγκυρία καταστάσεων μέσα από ένα θεατρικό εργαστήρι που με παροτρύνανε να πάω και ανακάλυψα ότι μου αρέσει. Στην δραματική σχολή ξεκίνησα τελείως πειραματικά και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν έρθει τόσο εύκολα, που μπορώ να πω τελικά ότι ήταν ένα σωστό Timing…»

klouba

 Τι είναι αυτό το κάτι που πρέπει να  έχει κάποιος για να γίνει ηθοποιός;

«Τα εφόδια που πρέπει να έχει ένας ηθοποιός δεν είναι τόσο διαφορετικά από κάποιον που θα επιλέξει να κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα. Πιστεύω πως αν έχεις επιμονή, υπομονή και αγάπη τα πράγματα γίνονται! Ως ηθοποιός αυτή η επιμονή και η υπομονή ίσως θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τον μέσο όριο κάποιας άλλης δουλειάς!»

Έχεις αντιμετωπίσει αντιζηλίες στον χώρο;

«Όχι. Θεωρώ ότι τα πράγματα που αντιμετωπίζεις είναι και τα πράγματα  που προκαλείς καμιά φορά. Εγώ δεν θεωρώ και δεν  ενστερνίζομαι αυτό που λένε ότι το επάγγελμα είναι ανταγωνιστικό.»

Η τηλεόραση σου έχει λείψει;

«Δεν έχω κάνει και πολύ τηλεόραση για να πω ότι μου έχει λείψει. Ήμουν πολύ τυχερή και από την δραματική σχολή συμμετείχα σε πολύ αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές όπως η «Έλλη Λαμπέτη», το «50-50». Φέτος συμμετείχα και στους «Συμμαθητές» σε κάποια επεισόδια guest.»

klouba

Έχεις ζηλέψει κάποια σειρά και να θέλεις να συμμετάσχεις σε αυτή;

«Από αυτά που παίζονται τώρα όχι… Στους «Συμμαθητές» που είχα αυτή την συμμετοχή είμαι πολύ ευτυχισμένη που το έκανα. Το θεωρώ επιτυχημένο και το παρακολουθώ. Τώρα κάτι από όλα τα άλλα που βλέπω δεν υπάρχει που να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και να πω «Αχ εκεί θα ήθελα να είμαι»!»

Κινηματογράφος, θέατρο ή τηλεόραση; Τι προτιμάς;

«Περισσότερο από όλα αυτά μου αρέσει η δουλειά. Να μπορώ να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω και εκφράζομαι. Ο κινηματογράφος είναι κάτι που στην Ελλάδα δεν έχουμε την τρελή παραγωγή για να πεις ότι μπορώ εύκολα να βρεθώ σε μια ταινία. Ωστόσο είναι κάτι που μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω περισσότερο.»

klouva 1

 Η οικονομική κρίση πόσο σε έχει επηρεάσει;

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ βγήκα στη δουλειά μαζί με την κρίση, το 2010. Η νέα γενιά των ηθοποιών δεν έχουμε ζήσει χρυσές εποχές με τα πολλά λεφτά που περιγράφουν κάποιοι! Από τότε που έχω τελειώσει την σχολή όμως, έχω συνέχεια δουλειά, δεν έχω προλάβει να πω ότι λόγο κρίσης έχουν κοπεί 50 παραγωγές και πριν δούλευα ενώ τώρα δεν δουλεύω. Δεν έχω προλάβει να το βιώσω αυτό!»

Έχετε απασχολήσει περισσότερο με το κωμικό κομμάτι…

«Ναι για τι οι κωμικές παραστάσεις είναι πιο εμπορικές και έχουν ακουστεί περισσότερο. Έχω κάνει και άλλα πράγματα όμως! Μου αρέσει πάρα πολύ η κωμωδία, σίγουρα είναι στις προτεραιότητές μου, αισθάνομαι πιο καλά και αν θεωρήσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν μια έφεση κάπου μπορεί η δική μου να είμαι τόσο τυχερή και να είναι στην κωμωδία!»

klouva

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!