Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Eurovision 2016: Με άρωμα… Ρουβά η ελληνική συμμετοχή!

Του Άρη Δρόσου- Εφημερίδα Freddo

Δεν έπιασαν το …μήνυμα οι ευρωπαίοι και η φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision όπως όλα δείχνουν θα σπάσει ένα… ιστορικό ρεκόρ! Η Ελλάδα για πρώτη φορά στα χρονικά θα αποκλειστεί στα ημιτελικά του διαγωνισμού καθώς μέχρι σήμερα είναι μαζί με τη Ρωσία και την Ουκρανία, οι μοναδικές χώρες που περνούν με χαρακτηριστική άνεση μάλιστα στον τελικό, τερματίζοντας πάντα στις πρώτες θέσεις του ημιτελικού που συμμετέχουν! Η ελληνική συμμετοχή πάντως θα έχει …άρωμα από Σάκη Ρουβά, καθώς κινησιολογία στους «Argo» αλλά και το στήσιμό τους στη σκηνή, θα κάνει η Μαρία Λυραράκη, μία από τις δύο εντυπωσιακές χορεύτριες του Σάκη στο «Shake it» το 2004 και γνωστή χορογράφος τα τελευταία χρόνια.

Το «Utopian Land» φαίνεται ότι έχει μπερδέψει με τον ρυθμό του, ή μάλλον τους πολλούς ρυθμούς του γιατί μοιάζει να είναι τέσσερα τραγούδια σε ένα, ενώ ούτε και το υποτιθέμενο κοινωνικό του μήνυμα για τους πρόσφυγες έχει συγκινήσει στο άκουσμά του τους ευρωπαίους, καθώς ακόμη και εκεί ο στίχος δεν είναι ξεκάθαρος. Για πρώτη φορά από τη στιγμή που τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων σε όλη την Ευρώπη, ενεπλάκησαν με το διαγωνισμό και φτιάχνουν στοιχήματα για την Eurovision, η ελληνική συμμετοχή όχι μόνο δεν φιγουράρει μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα, αλλά «παίζει» μεταξύ της…30ης και της 35ης θέσης, ανάμεσα σε συνολικά 43 χώρες. Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, η απόδοση για πιθανή… νίκη της Ελλάδας φέτος στο διαγωνισμό, είναι μία προς…301 ενώ για παράδειγμα η Ρωσία –που το τραγούδι της έχει υπογράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος- «παίζεται» στην κορυφή των στοιχημάτων με μία προς 2,6.

Τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν ότι η χώρα μας θα σημειώσει φέτος αρνητικό ρεκόρ ψήφων, αλλά και τη χαμηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ στα 42 χρόνια που συμμετέχει στη Eurovision. Ο Peter Gushgill, από τους πιο γνωστούς bookmakers  του γραφείου Corral plus στη Μεγάλη Βρετανία, εκτιμά ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό, ενώ δύσκολα θα τερματίσει πάνω από την 13η θέση του πρώτου ημιτελικού στον οποίο και συμμετέχει». Ο bookmaker συνεχίζει λέγοντας ότι «φέτος δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των παικτών για το ελληνικό τραγούδι κι ενώ ακόμη δεν έχουν βγει αναλυτικές κατηγορίες στοιχημάτων για την περίπτωση πρόκρισης στον τελικό, αλλά μόνο για τη σειρά κατάταξης, η Ελλάδα καταγράφει διαρκώς πτωτική τάση…»

Η ίδια εικόνα και στις δημοσκοπήσεις των «euro fans» μέσω μεγάλων ιστοσελίδων για το διαγωνισμό. Στο site «www.escstats.com» η Ελλάδα βρίσκεται στην 30η θέση συνολικά και στη 13η θέση στον ημιτελικό της (οι 10 πρώτες προκρίνονται στο μεγάλο τελικό), ενώ αντίθετα η Κύπρος με τη συμμετοχή «Alter Ego» και το συγκρότημα Minus One, βρίσκεται στην 4η θέση! Το τραγούδι της Κύπρου μάλιστα, έχει γράψει φέτος ο σουηδός συνθέτης της super επιτυχίας «Euphoria» που κέρδισε για τη Σουηδία το 2013 τον διαγωνισμό, με την Loreen. Τόσο τα γραφεία στοιχημάτων, όσο και οι fans του διαγωνισμού, προβλέπουν ότι φέτος τα φαβορί θα είναι η Ρωσία, με τον ποπ σταρ Σεργκέϊ Λαζάρεβ και το You are the only one του έλληνα Δημήτρη Κοντόπουλου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, η Γαλλία με το J’ai cherché και τον Amir, αλλά και η Ουγγαρία με τον Frendie, τέως φωτομοντέλο, που τραγουδά το Pioneer.

bets1

Όσο για τη μετάδοση για την ΕΡΤ από τη Στοκχόλμη, η Μαρία Κοζάκου, παραγωγός της ΕΡΑ θεωρείται βέβαιο ότι έχει «καπαρώσει» τη θέση ενώ άγνωστο παραμένει αν θα μεταδίδει μαζί της και ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση μέχρι τώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!