Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Στεφανίδου – Καινούργιου: Αντίπαλες στην tv, φίλες στη ζωή! (ΦΩΤΟ)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Freddo -Του Άρη Δρόσου  -αποκλειστικές φωτο  Αγγελος Λίγκας

Μπορεί να βρίσκονται φέτος «απέναντι» τηλεοπτικά και να είναι… ανταγωνίστριες, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου και την Κατερίνα Καινούργιου που ήρθαν… πρόσωπο με πρόσωπο στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και κατέληξαν η μία στην αγκαλιά της άλλης!

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνοδευόμενη από τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους, είχαν βγει για ψώνια, όταν στο ίδιο πεζοδρόμιο περπατούσαν επιστρέφοντας από τις δικές τους αγορές, η Κατερίνα Καινούργιου με τον αδελφό της. Οι δύο παρουσιάστριες αφού αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, είχαν μια θερμή αν και ολιγόλεπτη συνομιλία που δεν αφορούσε στα τηλεοπτικά. Η Τατιάνα φέτος, σε μια από τις καλύτερες χρονιές της ως προς την τηλεθέαση της εκπομπής «Tatiana Live», ήταν πολύ διαχυτική με την Κατερίνα Καινούργιου που τηλεοπτικά περνάει στην ίδια ώρα… δύσκολα, από την αρχή στη σεζόν, με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και τον Alpha να έχει ήδη σημάνει τον «κώδωνα του κινδύνου» για το μέλλον της εκπομπής.

τατιανα 1

Στυλιστικά οι δύο κυρίες αν και ντυμένες απλά, ήταν υπέρ κομψες και είχαν επιλέξει και οι δύο, παντελόνι. Η Τατιάνα Στεφανίδου φορούσε τζιν παντελόνα καμπάνα, που είχε συνδυάσει με φλοράλ μακριά πουκαμίσα, καφέ μπότες και μάλλινη μακριά λευκή-μπεζ κάπα με μανίκι «νυχτερίδα» πάνω από τον αγκώνα. Τα αξεσουάρ της αγαπημένης παρουσιάστριας ήταν εντυπωσιακά, με τα κρεμαστά περίτεχνα – έθνικ σκουλαρίκια της να κλέβουν την παράσταση, συνδυασμένα με κρεμαστή μπεζ τσάντα του οίκου «Σανέλ».

Μαύρη μπότα με μεταλλική εγγράφα, μαύρο στενό παντελόνι, λεπτή ζώνη με ανάλογη μεταλλική εγγράφα ίδια όπως και στις ψηλοτάκουνες  μπότες της, μαύρο σακάκι και λευκό μπλουζάκι με ανοικτό μπούστο, επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου, που ως αξεσουάρ φορούσε μόνο μεγάλους ασημί κρίκους. Διακριτικός όπως πάντα ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος, που χαιρέτησε την νεαρή παρουσιάστρια και τον αδελφό της και περπάτησε λίγα βήματα πιο μακριά από τις δύο γυναίκες μαζί με τα παιδιά του.

τατιανα 3

Ο άνκορμαν του Live News, φορούσε μπεζ παντελόνι, σιέλ πουκάμισο και δερμάτινο μπουφάν, πάνω από λεπτό τζάκετ και ήταν χαλαρός και άνετος. Η οικογένεια Ευαγγελάτου-Στεφανίδου, που τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Κηφισιά, επιλέγει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο κι όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο, ή τα καφέ  του όμορφου προαστίου, ενώ αρκετές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει να κάνουν ποδήλατο μαζί με τα παιδιά, στους δρόμους της ίδιας περιοχής.

Στα «σύνορα» Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, μένει και ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου, ο 29χρονος Πάνος, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της τηλεόρασης.  Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας Καινούργιου. Τα αδέλφια είναι πολύ δεμένα, μιλούν σαν φιλαράκια για όλα και συμβουλεύονται ο ένας τον άλλον. Συχνά μάλιστα, επιλέγουν να διασκεδάζουν ή να κάνουν ψώνια μαζί, ενώ πηγαίνουν για φαγητό ή στον κινηματογράφο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!