Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Ξυλά: «Έχω τύψεις που αφήνω το παιδί μου και πηγαίνω για δουλειά»!

Η ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η Φαίη Ξυλά μιλώντας στο περιοδικό Hello, αποκάλυψε πως είναι αυτός ο ρόλος της μητέρας αλλά και αν ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά;

«Επειδή είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, δούλευα μέχρι τον 5ο μήνα και μετά έκανα διακοπές, οπότε νόμιζα ότι με το που θα γεννήσω, την άλλη μέρα θα γυρίσω στη δουλειά. Όμως, δεν ξέρεις τι σε περιμένει… Το μωρό σε χρειάζεται συνέχεια δίπλα του. Αφού γέννησα, αρνήθηκα τρεις δουλειές, τις οποίες πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω, αλλά έβλεπα ότι πρακτικά δε γίνεται. Τώρα που έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση, έχει μπει και σ’ ένα ρυθμό το παιδί, είναι και οι γονείς μου διαθέσιμοι, μου είναι πιο εύκολο. Όμως, δε σου κρύβω πως αισθάνομαι ότι το αφήνω κι έχω τύψεις, βέβαια, η μητέρα μου λέει ότι από τη στιγμή που αποκτάς παιδί, θα έχεις για πάντα αυτή την έγνοια, κι αυτό δεν αλλάζει.»

Ήθελε να επιστρέψει στο θέατρο; «Ήθελα και δεν ήθελα. Μ’ άρεσε πάρα πολύ το έργο, ενώ με διευκολύνει και το ότι θα παίζεται μόνο σαββατοκύριακα, οπότε αισθάνθηκα ότι θα ξαναμπώ ομαλά στη δουλειά και όχι κατευθείαν στα βαθιά. Μ’ άρεσε και η παρέα. Με όλους έχω ξαναδούλεψει, εκτός από τον σκηνοθέτη μας, τον Νικορέστη Χανιωτάκη. »

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!