Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Μαστίγωνα τον εαυτό μου για να γίνω πρώτο όνομα»!

H γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνεντευξή της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να κατακτήσει την κορυφή.

«Ναι, κουράστηκα πάρα πολύ για να γίνω αυτό που λέμε πρώτο όνομα. Αν αναλογιστείς οτι στη δουλειά μπήκα το 1990, τελικά καριέρα έκανα το 2003. Δούλεψα πάρα πολύ. Μαστίγωνα τον εαυτό μου. Έγινα στρατιώτης», είπε η Έλλη Κοκκίνου στο  People.

«Έπρεπε να αλλάξω για να με αποδεχτεί ο κόσμος. Τι να αλλάξω; Την εμφάνισή μου. Ήταν ένας βασικός λόγος που όλα πήγαν πιο αργά. Φυσικά και ήταν άδικο και ρατσιστικό. Είδες όμως πώς άλλαξα; Τι έμαθα από εκείνη την εποχή; Αν θες να μπεις στα βαθιά, κολύμπα!» και συνεχίζει «τον κόσμο δεν τον αφορούσε αν είχα παραπάνω κιλά επειδή είχα πρόβλημα με τον θυροειδή μου. Το αποτέλεσμα έβλεπε. Κι εγώ αυτό το αποτέλεσμα έπρεπε να το αλλάξω. Εύκολο, δύσκολο; Εμένα αφορούσε. Είχα να πολεμήσω σε πάρα πολλά μετωπα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν θαύματα. Αυτό που έκανα εγώ δεν ήταν τίποτα», ανακαλεί, ενώ σκέφτεται αν τελικά όταν πια έγινε πρώτο όνομα αναδύθηκαν μέσα της εκδικητικές τάσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!