Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βικτώρια Χαλκίτη: Η απώλεια που της στοίχισε πολύ!

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της μέχρι τώρα αλλά και στην απώλεια της μαμάς της.

Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα;

Δεν έχω ζυγιστεί τελευταία, αλλά πρέπει να έχω πάρει .14 – 15 κιλά. Αυτό για μένα, που όλη μου τη ζωή με θυμάμαι να είμαι 54 κιλά, μοιάζει περίεργο. Την προηγούμενη εβδομάδα κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με είδα λίγο από πίσω και είπα: «Έχεις γίνει σαν την Κιμ Καρντάσιαν». (Γελάει.) Το αστείο είναι ότι στην αρχή τις εγκυμοσύνης πάχαινα παντού εκτός από την κοιλιά. Κι έλεγα: «Μα είναι δυνατόν; Πότε θα μεγαλώσει η κοιλιά μου;», δήλωσε η ίδια στο περιοδικό ΟΚ.

Σου λείπει περισσότερο η μητέρα σου τώρα;

Ναι, βέβαια. Υπάρχουν τόσα πράγματα που θα ήθελα να τη ρωτήσω, στα οποία δεν θα πάρω ποτέ απάντηση. Από το τι συνήθειες μπορεί να είχα όταν ήμουν μωρό, μέχρι τι παιδικές αρρώστιες έχω περάσει. Και σίγουρα, αν ζούσε, θα είχα μία πολύ σημαντική βοήθεια στην ανατροφή του παιδιού μου που τώρα δεν θα την έχω. Βέβαια, είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δίπλα μου τη μητέρα του Γιώργου, Ελένη, που τη θεωρώ φίλη μου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!