Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Έκτη φορά στα δικαστήρια

 

Ένας πραγματογνώμονας καλείται να δώσει τη λύση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για τη βίλα στα Μελίσσια. Αυτή είναι η έκτη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Σπίγγου στo Secret, που το πρώην ζευγάρι έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Το πρωί της Τρίτης, τα ονόματα του πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και της παρουσιάστριας του Alpha αναγράφονταν στο πινάκιο της δικαστικής αίθουσας, γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν εμφανίστηκε, καθώς η απόφαση πήρε αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων για το Ασφαλιστικό. Το νέο αυτό ραντεβού είχε δοθεί προκειμένου να ορκιστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει εκτίμηση του σπιτιού, γεγονός που καταδεικνύει ότι εκείνος θα δώσει τη λύση στη διαμάχη των δύο πρώην συζύγων.

Η όρκιση του πραγματογνώμονα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Από το πόρισμά του θα προκύψει εκτίμηση της συνολικής αξίας του σπιτιού, αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί, προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί ή, εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, να εκποιηθεί και το τίμημα να μοιραστεί στα δύο μέρη. Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου ζήτησε να δοθεί κοντινή ημερομηνία δικασίμου, καθώς επρόκειτο απλώς για μία όρκιση, κίνηση που μαρτυρά την επιθυμία του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 να λήξει αυτή η ιστορία, που έχει οδηγήσει δεκάδες φορές το ζευγάρι στις δικαστικές αίθουσες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, αναφέρεται πως σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου στην τελευταία δικαστική μάχη του πρώην ζευγαριού, παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα. Στην κατάθεση της πρώην διευθύντριας παραγωγής της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρεται μεταξύ άλλων για το σπίτι των Μελισσίων: «Είναι μια ιδιαίτερα πολυτελής κατασκευή. Όλα τα υλικά είναι πολυτελή. Έχει χρυσά ταβάνια και καταπληκτικά πατώματα. Είναι μια κατασκευή πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αν κανείς προσπαθήσει να το φέρει σε άλλη κατάσταση, δηλαδή να το χωρίσει, θα χαθεί η αξία του ακινήτου και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα χαθούν τα χρήματα που έχουν επενδύσει στην κατασκευή. Η αξία του ακινήτου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!