Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Μαρτάκης: «Μετά το θάνατο του Παντελίδη απέκτησα φοβίες!»

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό YOU, μιλά για την αλλαγή που έκανε μέσα του ο χαμός του Παντελή Παντελίδη, αλλά και τις σκέψεις του για την οικογένεια του τραγουδιστή.

Μετάνιωσες που πήρες μέρος στα «Καλημερούδια»;
Όχι. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το πρωινό ξύπνημα αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα.

Έφτασε κάποια στιγμή που ζορίστηκες και είπες «Θέλω να φύγω»;
Μια φορά ζορίστηκα και αποχώρησα και αναφέρομαι στη μέρα που σκοτώθηκε ο Παντελίδης και μάθαμε στον αέρα της εκπομπής το θάνατο του.

Πώς ένιωσες τότε;
Πολύ άσχημα, ήταν λες και μου τράβηξες το χαλί κάτω από τα πόδια. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τίποτα και αγχωνόμαστε για πράγματα αστεία, χωρίς να κοιτάμε το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε, τη ζωή.

Σκέφτηκες να το «πουλήσεις» για τα νούμερα;
Όχι και ευχαριστώ το MEGA όσο και τους ανθρώπους της εκπομπής που δεν προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν.

Πώς αισθάνθηκες όταν άκουσες τα σχόλια της Φαίης Σκορδα που έκανε για τον Παντελίδη λίγες μέρες πριν το θάνατο του για το τραγούδι του;
Δεν τα άκουσα γιατί εκείνη την ώρα είχαμε εκπομπή…

Ξεπερνιέται ο χαμός του εύκολα;
Για τους ανθρώπους που δεν είναι οικογένεια σου, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και προχωράς. Για την οικογένεια όμως, δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω στο μυαλό μου αυτή την μάνα και για εκείνη θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε ό,τι έχει σχέση με αυτό.

Αναθεώρησες πράγματα;
Φοράω ζώνη, που δεν φόραγα, δεν τρέχω και είμαι πολύ πιο προσεχτικός στο δρόμο, δεν μιλάω στο κινητό. Με τάραξε πολύ ο θάνατος του και απέκτησα φοβίες που δεν είχα πριν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!