Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Χατζίδου «καρφώνει» συναδερφό της για ναρκωτικά!

Η Ελένη Χατζίδου σε πρόσφατη συνεντευξή της, αποκαλύπτει γιατί έχει περάσει από το μυαλό της να φύγει στο εξωτερικό, μιλάει για την τραυματική εμπειρία που έζησε όταν της την έπεσε γυναίκα και αποκαλύπτει την πικρία της για κάποιους που την “χτυπάνε” στην προσωπική της ζωή.

Ισχύει ότι σου έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση γυναίκα;

«Ναι. Κάναμε παρέα και μου εξέφρασε τα συναισθήματά της πολύ γλυκά και πολύ όμορφα. Το πιο συγκλονιστικό, όμως, μου συνέβη όταν δούλευα σ’ ένα μαγαζί και μου την έπεσε μια κοπέλα πολύ άσχημα. Ήταν τραυματική εμπειρία, δεν ήταν κάτι απλό. Είχε πιει και όπως πήγαινα στην τουαλέτα ήρθε και με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο και πήγε να με φιλήσει. Σοκαρίστηκα, την έσπρωξα και έφυγα. Έπαθα σοκ! Τρομοκρατήθηκα…» δήλωσε στο Youweekly.gr

Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου ποια ήταν;

«Όταν έχασα την αγαπημένη μου θεία από καρκίνο. Μέσα σε ένα τρίμηνο “έφυγε” και το τραγούδι μου “Εμμονή” γράφτηκε για εκείνη. Θυμάμαι είχα πάει να τη δω και της τραγούδησα στο αυτί το “Χειρότερα” και μου είπε πόσο υπερήφανη ήταν και ότι αυτό θα είναι η αρχή μου.»

Ναρκωτικά σε πίεσαν να δοκιμάσεις;

«Δεν με πίεσαν αλλά έχουνε κάνει δίπλα μου, στο ίδιο καμαρίνι και μου πρότειναν να δοκιμάσω. Ποτέ, όμως, δεν μου έκαναν αίσθηση, τα φοβόμουν πάντα και επειδή με τις κρίσεις πανικού είχα πολλές αρρυθμίες νομίζω ότι αν έπαιρνα θα πάθαινα ανακοπή. Βέβαια, επειδή έχω πολλή ενέργεια στην σκηνή πάντα έλεγαν ότι κάτι παίρνω! (γέλια) Ο μεγαλύτερος φόβος των γονιών μου όταν ξεκίνησα στη νύχτα ήταν να μην μπλέξω με τα ναρκωτικά. Είχαν βάλει τον ξάδελφό μου, μάλιστα, για να με παρακολουθεί να μην πάρω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!