Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελληνίδα τραγουδίστρια:«Έκανα 5 εξωσωματικές.Προσπαθούσα 8 χρόνια»!

biktoria

Μπορεί σε λίγες ημέρες να γεννά, αλλά ούτε και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει στην κοιλίτσα της το πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μίλησε στο περιοδικό OK και αποκάλυψε:«Προσπαθούσαμε σχεδόν οχτώ χρόνια να αποκτήσουμε παιδί. Από τότε δηλαδή που παντρευτήκαμε με τον Γιώργο (Σταμπόλη), θέλαμε πάρα πολύ να γίνουμε γονείς. Και ειδικά όταν έμαθα ότι η μητέρα μου είχε καρκίνο, ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω παιδί γιατί θεωρούσα ότι ένα εγγονάκι θα την κρατούσε στη ζωή. Έκανα πέντε εξωσωματικές μέχρι να καταφέρω να μείνω έγκυος και κάθε φορά που δεν πετύχαινε, απογοητευόμουν. Ειδικά την πρώτη φορά, που η μητέρα μου ήταν άρρωστη, όταν έμαθα ότι δεν πέτυχε η εξωσωματική, έπαθα μια ελαφριά κατάθλιψη και για ένα διάστημα τα έβλεπα όλα μαύρα» και συπληρώνει:«είναι δύσκολο για μια γυναίκα να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να γίνει μητέρα. Μέσα σου, ακόμα και όταν ο γιατρός σου ανακοινώνει ότι δεν τα κατάφερες, υπάρχει πάντα ελπίδα. Η εξωσωματική είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία. Πρέπει να πάρεις φάρμακα, να κάνεις μια σειρά εξετάσεων και ειδικότερα στο ψυχολογικό κομμάτι είναι μια σκληρή διαδικασία. Κάθε φορά που ξεκινούσα είχα μέσα μου την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρω. Και όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα, έπεφτα πιο πολύ. Κάποια στιγμή είπα “τέλος!Δεν θέλω να προσπαθήσω άλλο”».

Τι ήταν όμως αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη και να προσπαθήσει για πέμπτη φορά;

«Πηγαίνοντας για μια απλή γυναικολογική εξέταση στη Γένεσις Αθηνών, εκεί που είχα πει στον εαυτό μου πως δεν θα κάνω άλλη εξωσωματική, με έπεισε ο γιατρός μου, ο Κωνσταντίνος Πάντος, να προσπαθήσω μια τελευταία φορά. “Μα είμαι πια 42 χρονών” του είπα, αλλά επέμενε γιατί πίστευε πως θα τα καταφέρω. Το συζήτησα με τον άντρα μου και αποφασίσαμε να ξαναδοκιμάσουμε. Και ήταν η μοναδική φορά που δεν πιστεύαμε ότι θα καταφέρουμε να γίνουμε γονείς. Το κάναμε περισσότερο για να είμαστε εντάξει με την συνείδηση μας».

xalk2.jpg

Πώς έμαθε όμως ότι ήταν έγκυος;

«Έχει πολλά πλάκα. Ήταν 5:00 το πρωί όταν αποφάσισα να κάνω το τεστ. Έτσι λοιπόν όπως είμαι μισοκοιμισμένη, βλέπω να αχνοφαίνεται το σημάδι ότι είναι θετικό. Ξύπνησα τον Γιώργο και όταν το είδε κι εκείνος τρελάθηκε από την χαρά του, και καθόμασταν στο κρεβάτι, γελώντας σαν τα χαζά».

xalk3.jpg

Όπως λέει η 42χρονη τραγουδίστρια, «ακόμα και σήμερα που έχω μπει στον μήνα μου και γεννάω από μέρα σε μέρα, δεν πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι που είναι μέσα στην κοιλιά μου και κουνιέται και με κλοτσάει είναι δικό μου».
xalk1.jpg

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!