Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου για τον χωρισμό της (ΦΩΤΟ)

Tίτλοι τέλους για ακόμα μια φόρα φαίνετε πως έπεσαν στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η παρουσιάστρια του Αlpha και ο πρώην σύντροφό της  τον τελευταίο καιρό έκαναν προσπάθεια να είναι μαζί. Προσπάθεια για δεύτερη φορά μετά τον πρώτο τους χωρισμό αλλά φαίνεται πως δεν κατάφερε να οδηγήσει κάπου αυτή τη σχέση.

kainou 2

Τελευταία μάλιστα έδειχνε να είναι πιο σίγουρη ανεβάζοντας μαζί του φωτογραφίες στα social media και κάνοντας επίσημη δημόσια εμφάνιση. Χθες στην εκπομπή της μάλιστα, άφησε και κάποια υπονοούμενα για τις καλές σχέσεις μεταξύ πεθεράς και νύφης, όταν αναφέρθηκαν σε ένα θέμα του Obama. Είναι γνωστό πως η ίδια δεν είχε και καλύτερες σχέσεις με την μητέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο από το περιστατικό με τον γάμο της αδερφής του, που τους έκανε να χωρίσουν την πρώτηφορά. “Εγώ θα πήγαινα κάπου με την πεθερά μου αν με αγαπούσε βέβαια… Υπάρχουν και κάτι πεθερές που δεν αγαπούν τις νύφες τους”, είπε χθες στην εκπομπή της.

Την είδηση του χωρισμού της, επιβεβαίωσε κι ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, λέγοντας πως αυτός ο χωρισμός σύμφωνα με τις πληροφορίες του είναι οριστικός. Η Κατερίνα με αφορμή την χθεσινή Ημέρα Παγκόσμιας Ποίησης ανέβασε και το παρακάτω ποίημα, δείχνοντας πως είναι στενοχωρημένη, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την παρηγορήσουν και να της πουν πως όλα γίνονται για καλό.

“Ξεφυλλίζοντας τη Σιωπή ” Αλκυόνη Παπαδάκη #νυχτερινές_ευαισθησίες #αλκυονηπαπαδακη Πόσο υπέροχο και συνάμα ποσο αληθινό… Όνειρα γλυκά σε όλους!”, ‘έγραψε η ίδια…

kaino minima

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!