Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θωμαή Απέργη: Δεν σας πάει ο νους με ποιον είναι ερωτευμένη (ΦΩΤΟ)

New talk in town για την γλυκιά Θωμαή! Ποιός είναι όμως ο γοητευτικός ανδρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Ένας έρωτας γεννιέται… ή μάλλον έχει γεννηθεί εδώ και 8 μήνες αλλά κανείς δεν τον έχει πάρει είδηση. Η Θωμαή Απέργη είναι ξανά ερωτευμένη, μετά τον οριστικό χωρισμό από τον πρώην σύντροφο της και ηθοποιό Λευτέρη Δημητρόπουλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thema People, η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ναυτιλιακού broker και γιου του Ισίδωρου Κούβελου.

Ο Σπυρίδων Κούβελος είναι ένας απ’τους πιο περιζήτητους εργένηδες και η Θωμαή μια από τις πιο ελκυστικές παρουσίες της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Gotham» όπου εμφανιζόταν προ μηνών η τραγουδίστρια και ο Σπύρος γοητεύτηκε από την παρουσία της και θέλησε να την γνωρίσει. Η γνωριμία έγινε και εκ τότε είναι αχώριστοι.

kouvelos

Ο Σπύρος και η Θωμαή όπως φαίνεται επέλεξαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγοντας δημόσιες εμφανίσεις που θα πυροδοτούσαν σχόλια. Διατηρούν χαμηλούς τόνους και όταν είναι ελεύθεροι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις επιλέγουν να κάθονται μαζί στο σπίτι του Σπύρου Κούβελου στο Κολωνάκι ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μαγειρεύουν και βλέπουν ταινίες.

 

apergi 2

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!