Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού στη Freddo:«Είμαι απλήρωτη από τους Βασιλιάδες και τη Δικαίωση!»

Της Σπυριδούλα Τριάντου- Εφημερίδα Freddo

Όσο όμορφη και αν είναι, όταν τη βλέπεις πάνω στη σκηνή  σε γοητεύει με την ερμηνεία  της. Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τσέχωφ για δύο» στο Μικρό Γκλόρια και κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το γλυκό κορίτσι που μάθαμε μέσα από τους «Βασιλιάδες» και την «Δικαίωση» ξαφνιάζει ευχάριστα τους θεατές που την βλέπουν σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο από εκείνους της μικρής οθόνης. Αθεράπευτα ειλικρινής κι αρκετά ώριμη για την ηλικία της, η Κωνσταντία  κατάφερε να ξεχωρίσει για τη δουλειά της και όχι για τα προσωπικά της. Η ίδια δηλώνει εργασιομανής, μισεί το ψέμα και στόχος της είναι να καταφέρει όλα όσα έχει ονειρευτεί.

10405631_634403056665352_4594125751104334189_n

-Στην παράσταση «Τσέχωφ για δυο» ξεδιπλώνεις κυριολεκτικά το ταλέντο σου ως ηθοποιός. Ήθελες να μπεις και σε άλλα μονοπάτια σε ότι αφορά τους ρόλους σου;

«Φυσικά. Είναι μια πολύ ωραία παράσταση σύμφωνα με τα δικά μου θέλω. Ήμουν δυο χρόνια εκτός θεάτρου και ήθελα να δείξω πράγματα… μου αρέσει το κλασικό ρεπερτόριο  και με το έργο  αυτό δίνεται η ευκαιρία να δείξει αρκετά στοιχεία. Νιώθω τόσο τυχερή που μέσα σε μια ώρα το καταφέρνω αυτό. Δεν ήθελα  να κάνω το γλυκό κορίτσι,  το θύμα, την σωστή από σπίτι με οικογένεια, όπως στις σειρές στην τηλεόραση.  Ήθελα να κάνω και κάτι άλλο»

12745471_10208912960250033_5360960773486406718_n

-Θα ήθελες να  έχεις κάνει και φέτος τηλεόραση;

«Εγώ δεν θα το δω ρομαντικά. Πλέον γίνονται τόσο λίγες δουλειές στην τηλεόραση που δεν πληρώνεσαι, ή πληρώνεσαι αργά, οπότε αναγκαστικά μας έχουν επιβάλλει το βιοποριστικό μας να το καλύπτουμε από το θέατρο. Μπορεί να είναι λιγότερα  τα λεφτά αλλά είναι σίγουρα. Ξέρεις ότι θα τα πάρεις. Στην τηλεόραση μπορεί να έχεις κλείσει τα πενταπλάσια και να πηγαίνεις μετά στα δικαστήρια. Ήθελα να πάω στο θέατρο γιατί αυτό σου εξασφαλίζει τα προς το ζην. Ζουν από το θέατρο πια οι ηθοποιοί»

klapsinoy 2

-Αυτό σημαίνει πως από την τηλεόραση δεν πληρώθηκες;

«Όχι, δεν έχω πληρωθεί ούτε από τους Βασιλιάδες ούτε στην Δικαίωση!»

-Και ποια είναι η αντίδρασή σου;

«Θα πω το εξής… Με έχει πιστέψει στο Mega, μου έχει δώσει πολλά δεν είμαι αχάριστη και γι αυτό πάω και στις εκπομπές που με καλούν. Ξέρω ότι το κανάλι  έχει βρεθεί σε μια κατάσταση που έχουν παγώσει τα πάντα. Για τους «Βασιλιάδες» πήγαμε όλοι μαζί στα δικαστήρια αλλά δεν βγάλαμε άκρη, είχαμε την μια αναβολή μετά την άλλη. Σε ότι αφορά στην «Δικαίωση»  έχουμε να κάνουμε με μια εταιρεία παραγωγής που δεν είναι για κλείσιμο, όποτε δεν παραγράφεται  το χρέος και έχω μια αισιοδοξία πως θα φερθούν όπως πρέπει γι αυτό και δεν έχω κινηθεί νομικά.  Δεν έχουν άσχημο ιστορικό. Ίσα ίσα πλήρωναν και νωρίτερα κάποτε, όπως μου έχουν πει»

KLAPSINOY 1

-Αν και είσαι στον χώρο του θεάματος, δεν σε βλέπουμε συχνά στα περιοδικά ή σε κοσμικά event.  Το ότι διατηρείς ένα χαμηλό προφίλ είναι επιλογή σου;

«Η αλήθεια είναι πως θεωρώ… ήττα να με μάθει ο κόσμος από μια σχέση ή από έναν τσακωμό. Θεωρώ μεγάλη ‘’νίκη’’ που με γνώρισαν μέσα από τη δουλειά μου και μόνο.  Χαιρόμουν πολύ που με σταματούσε κόσμος και με ρωτούσε για τη σειρά και όχι για κάτι προσωπικό. Ακόμα και τα δυο χρόνια που ήμουν στην τηλεόραση δεν με ρωτούσαν καν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι για τα προσωπικά μου. Δεν με πίεσε κανείς να του πω κάτι και το θεωρούσα μεγάλη τιμή»

Έχεις πάει καλεσμένη στο πρωινό του Mega και τα τρία τελευταία χρόνια όμως είχε απέναντι σου κάθε φορά άλλον παρουσιαστή. Με ποιόν πέρασες καλύτερα;

«Με «χάιδεψαν» αρκετά και οι τρείς. Δυστυχώς όμως επειδή στον Πέτρο  Κωστόπουλο έδωσα την πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη  έτρεμα και δεν το ευχαριστήθηκα . Ο Μάρκος Σεφερλής  με έκανε να ξεχάσω την κάμερα και αυτός και η Έλενα με έκαναν να νιώσω πως δεν είμαι σε ένα πλατό. Με την Ντορέττα ήταν διαφορετικά, ήταν μια κοριτσίστικη συζήτηση.  Αυτή που χάρηκα όμως πολύ και τη ευχαριστήθηκα ήταν η εκπομπή  με τον Μάρκο»

image

-Σε πλησίασαν άνθρωποι με σκοπό να ‘’πάρουν’’ κάτι από σένα  από τότε που έγινες αναγνωρίσιμη ;

«Ναι, αντιμετώπισα μια τάση του να έρθουν πιο κοντά μου άνθρωποι πιο γρήγορα από ότι μου συνέβαινε στο παρελθόν. Το έσωσα όμως γιατί δύσκολα επιτρέπω στον άλλον να πάρει περισσότερο έδαφος στη ζωή μου από αυτό που πρέπει. Όσοι άνθρωποι εκτίθενται έχουν την ανάγκη ανθρώπων δίπλα τους που να τους πουν και τη γνώμη τους και το επέτρεψα σε έναν βαθμό, όταν όμως  κατάλαβα , τους εξαφάνισα από την ζωή μου»

-Υπήρξαν στιγμές που πέρασες δύσκολα είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά;

«Τα δυο προηγούμενα χρόνια μου έτυχαν τόσα γεγονότα που έκαναν την ψυχολογία μου να ανεβοκατεβαίνει.  ‘Έζησα πολύ άσχημες καταστάσεις από συνεργάτες και πήρα μεγάλες απογοητεύσεις σε όλους τους τομείς και στα προσωπικά μου. Αλλά τώρα νιώθω ευγνώμων, γιατί έχει περάσει όλο αυτό και νιώθω τυχερή γιατί τώρα μαθαίνω τον εαυτό μου και στέκομαι στα πόδια μου»

-Απευθύνθηκες σε εδικό για να σε βοηθήσει

«Το σκέφτηκα αλλά δεν το έκανα. Με βοήθησαν άνθρωποι που έκανα συζητήσεις αλλά με βοήθησε πολύ και η οικογένεια μου. Ήταν λες και πήγαινα στον καλύτερο ψυχολόγο που υπάρχει.  Έμαθαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή που ίσως δεν έπρεπε μάθουν…»

-Είσαι μόνη αυτή τη περίοδο;

«Είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό και μου αρέσει τόσο πολύ που θεωρώ ότι το προκαλώ να παραμένω μόνη. Είμαι σε διαδικασία που μαθαίνω τον εαυτό μου καθώς είχα μια μακροχρόνια σχέση. Και όταν είσαι εφτά χρόνια με κάποιον  δεν είσαι απόλυτα ο εαυτός σου. Κάνεις συμβιβασμούς, θυσίες… Αν βρεθώ σε μια σχέση θα είναι επειδή πραγματικά αξίζει να μπει στη ζωή μου κάποιος»

klapsinoy 3

-Και τι  πρέπει να έχεις αυτός ο άντρας;

«Θα πρέπει να είναι σοβαρός, όχι σοβαροφανής. Να έχει μια ωριμότητα που να με κάνει να νιώσω ασφαλής στο να του δώσω χρόνο  από τη ζωή μου και θα πρέπει να μου δώσει την ελευθερία που έχω τώρα για να ασχολούμαι με τη δουλειά μου και τον εαυτό μου. Φυσικά θα αλλάξει το πρόγραμμά μου χωρίς όμως να μου επιβληθεί»

-Είχες κάνει ποτέ σχέση με δεσμευμένο;

«Ναι, ήμουν με κάποιον που είχε σχέση αλλά δεν το γνώριζα»

-Όταν το έμαθες πως αντέδρασες;

«Το συνέχισα γιατί δεν μπορούσα να το κόψω μαχαίρι καθώς είχε δημιουργηθεί ένα συναίσθημα που μου ήταν δύσκολο  να λειτουργήσω αυστηρά και με το μυαλό!…»

-Τι σε εξοργίζει σε μια σχέση;

«Το ψέμα. Δεν μπορώ να το παραβλέψω. Προτιμώ να ακούσω την πιο σκληρή αλήθεια  και ίσως και να συγχωρήσω κάποιον όμως αν μάθω πως μου έχει πει ψέματα δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω το να είναι κάποιος διαφορετικός μπροστά σου και διαφορετικός πίσω σου»

-Πως θα χαρακτήριζες την Κωνσταντίνα αυτή τη περίοδο;

«Όχι μόνο τώρα αλλά γενικά δίνω πολύ μεγάλη βάση στη δουλειά μου σε σημείο να μου προκαλεί και μια δυστυχία. Την έχω βάλει σε τόσο υψηλή θέση που νιώθω πως μπορεί  πολλές φορές να με κάνει να μην χαίρομαι πράγματα. Για παράδειγμα μπορεί να με επηρεάσει τόσο πολύ ένα θέμα στη δουλειά μου που να με κάνει να μη χαρώ κάτι άλλο»

-Τι δεν θα έκανες ποτέ; Τι είναι έξω από  εσένα;

«Δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με τις ζωές των άλλων. Όπως και δεν το κάνω. Δεν με αφορά καθόλου πως ζει ο δίπλα τη ζωή του. Τον δέχομαι όπως είναι.  Δεν βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους, το θεωρώ έγκλημα»

-Πρόταση για να παρουσιάσεις εκπομπή σου έχει γίνει;

«Ναι, μου έχουν προτείνει να βρεθώ σε μια ομάδα αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο.  Νιώθω πως θα μπω σε ένα άλλο χωράφι χωρίς να έχω οργώσει το δικό μου. πρώτα θα δείξω τι είμαι σαν ηθοποιός και μετά ίσως θα προχωρήσω σε κάτι διαφορετικό…»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!