Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν μιλάω για τον γάμο μου επειδή…»

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε καθόλου για το γάμο. Εγώ είμαι ένα πολύ ανοιχτό άτομο, το ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πρέπει να σεβαστώ ποιος είναι και ο άλλος. Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα παιδί πολύ συγκεντρωμένο στην οικογένειά του. Παράλληλα λατρεύει αυτό που κάνω και με στηρίζει σε αυτό 100%. Δεν έχει πει ποτέ ‘α θα λείπεις πάλι το καλοκαίρι και δεν θα πάμε διακοπές’. Αντίθετα, μου λέει ‘θα πας περιοδεία και θα πεις και ένα τραγούδι’! Όμως, θεωρεί πως έχουμε κάτι πολύ ιερό και δεν χρειάζεται να μιλάμε για αυτό. Ίσως ακούγεται άσχημα, αλλά δεν έχω την ανάγκη να μιλώ για τη σχέση μας, είναι κάτι πολύ δικό μας» λέει στο περιοδικό People.

Και συνεχίζει λέγοντας πως και η ίδια έχει αλλάξει: «Έχουν περάσει και 17 χρόνια καριέρας από τότε που ξεκίνησα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν θα έχω κι εγώ ωριμάσει; Δεν θα έχω πει και εγώ κάποιες φορές πως πρέπει λίγο να συγκρατηθώ; Τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή μας, όπως και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!