Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντώνης Σρόιτερ: «Όλοι πήγαν στο πάρτι μου, εκτός από εμένα»

IMG0530

Ο γνωστός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, περιέγραψε ένα μέρος της καθημερινότητας του και πόσο πιεστική είναι αυτή κάποιες φορές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί ούτε στο πάρτι γενεθλίων του!

-Πώς αποφορτίζεσαι από την καθημερινή ένταση;
Ανάλογα. Μπορεί να αποφορτιστώ γυρνώντας σπίτι και παίζοντας με τη μικρή. Μπορώ να φύγω από το γραφείο στις 23.00 και να πάω κατευθείαν για μπάσκετ μέχρι τη 01.00. Μπορεί να πάω για ένα ποτό με δύο φίλους, όποτε κάτσει. Μπορεί απλά να κάτσω στο γραφείο και να ξεφυλλίσω τις εφημερίδες που δεν έχω προλάβει να διαβάσω. Μπορεί ακόμη και στο γυμναστήριο να διαβάσω εφημερίδες. Μπορεί και να γυρίσω στο σπίτι, να κάτσω σ’ έναν καναπέ και να κοιτάζω απλά τον τοίχο. Είναι ανάλογα τη μέρα. Όταν είσαι σε ένταση δεκαπέντε ώρες καθημερινά, κάπως πρέπει να ξεφεύγεις από όλο αυτό.

Ποια μέρα θα θυμάσαι για καιρό, από την άποψη της πίεσης;
Τις βραδιές των εκλογών. Όταν είσαι επί οκτώ ώρες στον αέρα και δεν μπορείς για κανένα λόγο να βγεις από το στούντιο, ενώ παράλληλα έχεις να διαχειριστείς έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, εικόνων, εναλλαγών συναισθημάτων… Είναι από τις πιο μεγάλες δοκιμασίες που μπορεί να έχει ένας δημοσιογράφος.

-Από την άλλη, τη γουστάρεις κιόλας αυτή τη βραδιά;
Φυσικά. Δεν τη γουστάρω, όμως, ώστε να επαναλαμβάνεται κάθε τρεις μήνες! Αυτή η χρονιά που πέρασε με τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις νομίζω πως ήταν στα όρια των δημοσιογραφικών μηχανισμών, των παρουσιαστών, αλλά και όλου του κόσμου. Αν θες πάντως να σου πω για ένα συγκεκριμένο γεγονός, θα σου πω αυτό: Είμαι γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου. Καταλαβαίνεις πως στην επίθεση στους Δίδυμους Πύργους όλοι πήγαν στο πάρτι μου, εκτός από εμένα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!